12/2/10

Επίσκεψη 40 φίλων μας στην Άγκυρα

Την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, οι πύλες της Άγκυρας άνοιξαν για μια ομάδα 40 παιδιών από τα εκπαιδευτήρια "Απόστολος Παύλος" του συλλόγου "Κοινωνική προσπάθεια", που βρίσκονται στον Ισθμό Κορίνθου. Το συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια, προσπαθώντας να προσφέρει στους μαθητές του υψηλής στάθμης μόρφωση και αγωγή στηριγμένη στις αιώνιες αξίες σε ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον.

Έτσι, μέσα στην καρδιά του χειμώνα η κατασκήνωσή μας γέμισε πάλι από παιδικές φωνές, τραγούδια και γέλια. Οι μαθητές του σχολείου χάρηκαν με την ψυχή τους την ευχάριστη ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία της κατασκήνωσης, το παιχνίδι στα γήπεδα και τις βόλτες στο όμορφο φυσικό περιβάλλον. 

Στο τέλος της επίσκεψης δεν είχαν λόγια να ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία, την οποία πολύ πρόθυμα φρόντισαν οι κ.κ. Κ.Νίκας, Π. Κουτελάκης και Ηλ. Ραυτογιάννης.

 
  
  
  
  

3 σχόλια:

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Ο κ. Κουτσόπουλος Ανδρέας έχει διατελέσει ομαδάρχης και αρχηγός στην Άγκυρα. Εργάζεται δε στην Κόρινθο ως καθηγητής φιλόλογος αλλά δεν ξεχνάει ποτέ την κατασκήνωση και όλους τους φίλους του εκεί. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ καλό το σχολείο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για ευχές!
Και έχουμε και τον κ.Ανδρέα Λιβάνη από φέτος στο σχολείο..
Να εύχεστε, λοιπόν, γιατί είναι κι αυτή προσπάθεια ιεραποστολική και πολύ σημαντική για τη συγκεκριμένη περιοχή.