9/2/10

Η Γιορτή Χαράς 2010

Θέαμα ασυνήθιστο, πρωτόγνωρο και συγκινητικό! 

183 αγόρια και πάνω από 160 κορίτσια Δημοτικού από τα κατηχητικά και τις ομάδες των χελιδονιών, αψήφισαν τον κακό καιρό και τις καρναβαλικές σειρήνες και έδωσαν το παρόν στη ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ 2010 στη Χριστ. Εστία Πατρών.
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν επί δύο ώρες διάφορα ομαδικά παιχνίδια. Στο τέλος, μαζεύτηκαν όλα μαζί, τραγούδησαν, άκουσαν ωραία ιστορία και έγινε κλήρωση δώρων. 

Για τη γιορτή αυτή δούλεψε ένα επιτελείο από 20 ομαδάρχες και κατηχητές με κέφι και με γνήσια και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς. Η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών ήταν για όλους η καλύτερη ανταμοιβή.

Δοξάζουμε το Θεό για τις ευλογίες Του και τον παρακαλούμε να σκέπει τα παιδιά Του.

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να σας στηρίζει στο μεγάλο έργο που κάνετε για τις ψυχές των παιδιών μας!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μείνετε στο Χριστό. Σας χαιρόαμαστε

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. Μ.Π

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους για την πολύ ωραία αυτή εκδήλωση. Θυμάμαι, στα αγόρια, πρώτη φορά έγινε επί αρχηγία (αρχηγία γιατί Αρχηγός είναι Άλλος) Λάμπρου Καρανάσιου - ο σημερινός π. Λαυρέντιος που διακονεί στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Ένα πράγμα θέλω να πω: να προσευχόμαστε να έχει ο Θεός καλά τα στελέχη, γιατί προσφέρουν υπηρεσίες πολύτιμες.. Όχι ότι ο Θεός δεν θα έκανε το έργο Του χωρίς αυτούς, αλλά σίγουρα η προσφορά τους είναι σημαντική. Οι περισσότεροι είναι φοιτητές και βρίσκονται κάθε Σάββατο ή Κυριακή στα κατηχητικά, κοντά στα παιδιά. Εν μέσω εξεταστικής ίσως, εργασιών και λοιπόν ασχολιών που μπορεί να έχουν.. βρίσκονται εκεί, στην πρώτη γραμμή, και τα δίνουν όλα. Ιδιαίτερα δε τον υπεύθυνο (δεν γράφω όνομα γιατί ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα δημοσιευθεί το σχόλιο αυτό από τον υπεύθυνο του blog),που έχει δώσει και δίνει και την ψυχή του ολόκληρη. Να τους έχει ο Θεός καλά και να τους ενισχύει στον ωραίο αγώνα τους!

Μπράβο σας κύριοι! Και εις ανώτερα!

Α.Πα.

Ανώνυμος είπε...

τελεια πρεπει να ηταν!!!!

τι ωραια η κοκκινοσκουφιτσα....!!!τελεια και τα λαγουδακια...

μπραβο...!!
δοξα τω θεω..