2/3/21

Μουσείο Μπενάκη: Έτοιμη η έκθεση «1821 Πριν και Μετά» -Αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

 


Έτοιμη είναι η έκθεση με τίτλο «1821 Πριν και Μετά», που είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και διοργανώνεται από το Μουσείο Μπενάκη με τη σύμπραξη της Τραπέζης της Ελλάδος, της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank.

Η σημαντικότερη έκθεση που έχει διοργανώσει το Μουσείο Μπενάκη και η μεγαλύτερη για τον νεότερο Ελληνισμό που έχει παρουσιαστεί ποτέ θα ξεκινούσε κανονικά τον Μάρτιο, αλλά λόγω της πανδημίας η έναρξη και τα επίσημα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο, αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η μετάδοση της εκδήλωσης «"1821 Πριν και Μετά". Η επετειακή έκθεση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση». Πρόκειται για ένα 20λεπτο βίντεο όπου επιμελητές και διοργανωτές θα κάνουν μία μικρή παρουσίαση της έκθεσης, η οποία εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου που συντονίζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». 

Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα benaki.org και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου, στους συνδέσμους: facebook.com/TheBenakiMuseum/live και youtube.com/user/BenakiMuseum.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: