15/2/17

Η γιορτή της Μητέρας στην Χριστιανική Εστία Πατρών


Πραγματοποιήθηκε στη Χριστιανική Εστία Πατρών την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 η γιορτή - αφιέρωμα στην Μητέρα που επιμελήθηκαν οι ομάδες των Χελιδονιών, των Χαρ. Αγωνιστών και της Χ.Φ.Δ. με την καθοδήγηση του θεολόγου κ. Δημ. Κεχαγιά.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε βυζαντινούς ύμνους από τον χορό της Χ.Φ.Δ. σχετικούς με τη γιορτή της Υπαπαντής και τραγούδια από τη χορωδία των Χελιδονιών και των Χαρούμενων Αγωνιστών με την καθοδήγηση του κ. Νεκταρίου Μάρα.

Στην γιορτή προβλήθηκαν εικόνες με θέμα την χριστιανική οικογένεια ενώ κείμενα σχετικά ανέγνωσαν ο Ν. Αθανασάτος και ο Άλκης Αδαμόπουλος, μαθητές λυκείου. 

Η κεντρική ομιλία έγινε από την εκπαιδευτικό κα Τσιβίλη - Χρυσικού Ελένη με θέμα: "Η συμβολή της μητέρας στην ειρήνη της οικογένειας". 

Το τελευταίο μέρος της γιορτής παρουσιάστηκε από τα μικρότερα παιδιά του δημοτικού, τα οποία είπαν ένα τραγούδι όλα μαζί, ένα ποίημα είπε ο Ν. Στανίτσας ενώ συμμετείχαν σε ένα ταμπλό με θέμα: "Αγγελικό προσκύνημα".

Το κλείσιμο έκανε ο σεβ. π. Σωτήριος Τσάφος ενώ στην έξοδο προσφέρονταν τριαντάφυλλα σε όλες τις μανούλες.




















1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Υπέροχη γιορτή!!!! Η παρουσία των παιδιών όλων των ηλικιών ηταν εξαιρετική!!!Ευχαριστούμε και για αυτή την προσφορά που ηταν πλούσια σε συναισθήματα...