4/10/19

6η Συνάντηση νέων οἰκογενειῶν στήν «ΑΓΚΥΡΑ» Πατρῶν


Τήν Κυριακή 13.10.19 θά πραγματοποιηθεῖ στήν κατασκήνωση «ΑΓΚΥΡΑ», Παναγοπούλα Πατρῶν, 

 ἡ 6η συνάντηση νέων οἰκογενειῶν. 

Τὀ πρωΐ θά τελεστεῖ Θεία Λειτουργία (7.45 – 10.30 π.μ.) στόν Ἱερό Ναό τῶν Ἁγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων καί θά ἀκολουθήσει πρόγευμα - προσφορά τῆς κατασκήνωσης.

Στίς 11.30 π.μ. ὁ Ἀρχιμ. π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, θά εἰσηγηθεῖ τό θέμα:

«ΠῼΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;».

Θά ἀκολουθήσει σχετική συζήτηση.

Στή συνέχεια τό μεσημεριανό γεῦμα θά εἶναι εὐθύνη τῶν ἐπισκεπτῶν καί τῶν οἰκογενειῶν.


Νά ὑπενθυμίσουμε:

α). Μπορεῖτε νά προσκαλέσετε καί ἄλλες οἰκογένειες πού ἴσως δέν λάβουν ἀπό τήν ὀργανωτική ἐπιτροπή πρόσκληση καί

β). Κατά τή διάρκεια τῆς ὁμιλίας καί τῆς συζήτησης θά ὑπάρξει φύλαξη καί ἀπασχόληση ὅλων τῶν παιδιῶν.

Σας περιμένουμε...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία ευκαιρία...Καλή ωφέλεια!

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι μια πολυ ωφέλιμη κυριακάτικη εκδρομή. Ευχαριστούμε!

Ασημίνα Ρήγα είπε...

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές αυτής της ευχάριστης και ευλογημένης συνάντησης, στις κατασκηνώσεις Άγκυρα, στην Παναγοπούλα. Ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα με την οικογένειά μου σε αυτό τον ευλογημένο υπαίθριο χώρο, όπου κληρικοί και λαϊκοί ενισχυμένοι από τη δυναμική της Χάρης του Θεού και την αγάπη για τα παιδιά μας και εμάς τους γονείς τους, μας πρόσφεραν αφειδώλευτα το χρόνο τους και την ενέργειά τους για να πάρουμε μια γεύση γνήσιας χριστιανοσύνης.
Η τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων σε ένα πραγματικά παραδεισένιο περιβάλλον, η γενναιόδωρη φιλοξενία και αγάπη των κυριών που φρόντιζαν για την προετοιμασία και τη διανομή του πρωινού, του δεκατιανού και όχι μόνο.., τα νέα παιδιά που απασχόλησαν με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες τα παιδιά μας, η ευκαιρία που είχαμε, να συναντήσουμε κι άλλους νέους γονείς, να τους γνωρίσουμε και να συζητήσουμε μαζί τους και τέλος, η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Αρχιμ. π. Χριστοφόρου Μυτιλήνης για τον τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης των παιδιών μας και των αντιδράσεών τους, μας γέμισαν δύναμη, αισιοδοξία και πίστη ότι ο αγώνας μας δεν είναι μάταιος αρκεί να ενισχύεται με την προσευχή μας, την αγάπη και την ταπείνωση.