26/12/18

Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στο Πανεπιστήμιο από την Χ.Φ.Δ. Πατρών


Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Πατρών πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Εξόρμηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών από 7/12/2018 έως 13/12/2018.

Στο διάστημα αυτό σταθήκαμε σε διάφορα σημεία – περάσματα, προκειμένου να συναντήσουμε, όσο ήταν δυνατόν, περισσότερους φοιτητές από διαφορετικές σχολές.

Σε όλους δώσαμε χριστουγεννιάτικη κάρτα με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους προτείναμε το επίκαιρο τεύχος του περιοδικού “Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ”, ενώ παράλληλα λειτουργούσε έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου με ποικίλα θέματα.

Παράλληλα με αυτήν την προσπάθεια, μια άλλη ομάδα της ΧΦΔ, επισκέφτηκε προσωπικά στα γραφεία τους κάποιους καθηγητές, στους οποίους έδωσε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, ένα ημερολόγιο του 2019 και το επίκαιρο τεύχος του περιοδικού.

Η προσπάθεια μας αυτή βρήκε ανταπόκριση. Αρκετοί συμφοιτητές μας πήραν το περιοδικό κι έδειξαν ενδιαφέρον για την έκθεση βιβλίου. Από την επικοινωνία που είχαμε μαζί τους καταλάβαμε ότι υπάρχουν γύρω μας ωραίες ψυχές που πιστεύουν κι αγωνίζονται και άλλες που λαχταρούν να γνωρίσουν την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

Οι καθηγητές, ενθάρρυναν την προσπάθεια μας και με τα λόγια τους μας ενίσχυσαν.

Όσοι συμμετείχαμε στην εξόρμηση νιώσαμε τη χαρά, γιατί μας αξίωσε ο Θεός να Τον ομολογήσουμε και να δώσουμε το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα σε τόσους αδελφούς μας.

Φύγαμε με την πεποίθηση ότι αξίζει κάθε κόπος για το Θεό και τον αδελφό, ενώ μέσα μας ηχεί η ευχή:

“Ο Χριστός, που σε λίγες μέρες θα έλθει στη γη, να γεμίσει τις καρδιές μας με την παρουσία Του και να σκεπάζει με τη χάρη Του το Πανεπιστήμιο μας”.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!”

Η ομάδα εξορμήσεων της ΧΦΔ Πατρών








Δεν υπάρχουν σχόλια: