18/7/12

Η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στην ΑΓΚΥΡΑ

Η επίσκεψη και φέτος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ στην "ΈΠΑΛΞΗ" της κατασκήνωσης ΑΓΚΥΡΑ γέμισε χαρά όχι μόνο τους 25 φοιτητές που απολαμβάνουν την κατασκήνωση αυτή την περίοδο αλλά και όλους όσους παραυρέθηκαν το βράδυ εκείνο στον ίδιο χώρο.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης συνοδευόταν από τον Αρχ. π. Θεοδόσιο Τσιτσιβό και το διάκονο π. Σεραφείμ Αργυρόπουλο. Αφού παρακολούθησε την υποστολή της σημαίας, στη συνέχεια παρακάθισε στο δείπνο. Εκεί οι φοιτητές τραγούδησαν και χόρεψαν ενώ ο αρχηγός της κατασκήνωσης κ. Κεχαγιάς Δημήτριος παρουσίασε το πρόγραμμα της φοιτητικής κατασκήνωσης.

Στο τέλος, ο πνευματικός υπεύθυνος π. Σωτήριος ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την ευλογία της παρουσίας του στην κατασκήνωση και ευχήθηκε να έχει υγεία και δύναμη για να κρατά σταθερά το πηδάλιο της τοπικής μας εκκλησίας.

Ο επίσκοπος των Πατρών μίλησε με θερμά λόγια στους φοιτητές και τόνισε ότι "η κατασκήνωση δείχνει σε όλους έναν άλλο τρόπο ζωής, γινόμαστε ακροατές μιας άλλης φωνής... βιώνουμε ό,τι ταιριάζει στην ανθρώπινη ψυχή που την οδηγεί στο στόχο της..."










Οι φωτο από το http://www.anastasiosk.blogspot.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που είδα τις φωτογραφίες νοστάλγησα τις υπέροχες μέρες που πέρασα στην κατασκήνωση, με αρχηγό στην αρχή, και επόπτη μετά, πρόσωπο αγαπημένο που του χρωστώ πολλά.

Ανώνυμος είπε...

τι ωραία

Ανώνυμος είπε...

Αρχιμανδρίτης Σωτήριος Τσάφος
Αρχιμανδρίτης Χαρίτων Αθανασόπουλος
Αναστάσιος Κωστόπουλος.

Οι κατασκηνωτές τους οφείλουν ευγνωμοσύνη γιατί πρωτοστάτησαν για να δημιουργηθεί η Άγκυρα μετά την καταστροφή από την πυρκαγιά.