31/5/20

Τελευταία διαδικτυακή ομάδα


Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 30 Μαΐου η τελευταία διαδικτυακή συγκέντρωση των Χαρούμενων Αγωνιστών αλλά και των Χελιδονιών! 

Ήταν μια ζωντανή συζήτηση με τον π. Απόστολο Τσολάκη και θέμα: 2 μήνες στην Έρημο! Κριτική ματιά στη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Έχοντας παρακολουθήσει τις περισσότερες από τις διαδικτυακές συγκεντρώσεις, εκπομπές και διαγωνισμούς για τους Χαρούμενους Αγωνιστές και τα Χελιδόνια κάθε Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και του εγκλεισμού, ομολογούμε ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Ένας ασφαλής δρόμος μέσα στο αχανές διαδίκτυο. Μία προσπάθεια που βελτιωνόταν συνεχώς και που είχε αρχή, μέση και πιστεύουμε όχι τέλος! 

Παράλληλα, το webtv ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ έπαιξε σημαντικό ρόλο ως ένας ακόμα σύγχρονος άμβωνας. Προσέφερε λόγο παρακλητικό, μαρτυρία πίστεως, τόνωσε καρδιές, έδιωξε φόβους...

Παρακαλούμε όλους όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν με κόπους πολλούς και αγάπη θυσιαστική όλο αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα, να μην σταματήσουν. Να κρατήσουν ζωντανό τον ηλεκτρονικό αυτό δίαυλο επικοινωνίας που είναι η καταφυγή πολλών και που μπορεί να στηρίξει όχι μόνο "τους εγγύς αλλά και τους μακράν".

Ευχαριστούμε πολύ! 

ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Μην ξεχνάτε το φθινόπωρο είναι κοντά. Μπορεί να χρειαστεί και πάλι. Φευ. Απόστολος

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο κειμενο.
Συμφωνω!!!