13/10/18

Κυριακή του Σπορέως

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακή σπορέως

Κυριακή του Σπορέως αύριο, αγαπητοί φίλοι. 

Με τη χάρη του Θεού και τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ αρχίζουν και πάλι οι κατηχητικές συντροφιές αγοριών και κοριτσιών, όλων των ηλικιών, στην Χριστιανική Εστία Πατρών.

Κάθε Σαββατοκύριακο οι κατηχητές και οι κατηχήτριες, μαζί με τους Ιερείς που ασχολούνται με τη νεότητα και τους υπόλοιπους συνεργάτες, μέσα σε κλίμα αγάπης, ελευθερίας και δημιουργικότητας φροντίζουν ώστε το Κατηχητικό να γίνει και φέτος μια ζεστή φωλιά, ένα απάνεμο λιμάνι, όπου τα παιδιά μας θα γνωρίσουν τον λόγο του Θεού.

Μέσα από κατάλληλα θέματα και συζητήσεις θα έρθουν σε επαφή με τα μυστήρια της Εκκλησίας μας, θα γνωρίσουν τους Αγίους της και την Παράδοσή της.

Θα βρουν καινούριους φίλους, θα μάθουν να ψάλλουν, να τραγουδούν και να ψυχαγωγούνται.

Καλούμε όλους να στηρίξουν το θεσμό του Κατηχητικού, να ενθαρρύνουν και να οδηγήσουν τα παιδιά τους κοντά στον Χριστό. Σίγουρα δεν θα χάσουν.

Καλή Σπορά!

 ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά το θέτετε.... Έχουν ευθύνη οι γονείς... Όπως φροντίζουν για τα άλλα μαθήματα και να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά τους, έτσι και να φροντίσουν να μην χάνουν τα παιδιά τις συγκεντρώσεις για ασήμαντη αφορμή.

Ανώνυμος είπε...

Αφού εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε την αγωγή που θέλουμε στα παιδιά μας, ας φροντίσουμε να βοηθήσουν κάποιοι άλλοι. Αν όχι η εκκλησία, τότε ποιος;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που στην Μητρόπολη Πατρών το κατηχητικό στηρίζεται ευρέως και ποικιλοτρόπως από όλους σχεδόν τους ναούς και τους ιερείς.

Είναι ενθαρρυντικό. Σε όλα σχεδόν τα δημοτικά πήγαν ιερείς την Παρασκευή για ανακοινώσεις.

Καλή χρονιά λοιπόν.