6/4/17

Β. Λιόλιος (ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ): "Ο Θεάνθρωπος στο Σταυρό και εμείς παίζουμε μπάσκετ"


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:
"Από την ημέρα του ορισμού διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής την Μεγάλη Πέμπτη εκφράσαμε στον ΕΣΑΚΕ την αντίθεσή μας για την ύπαρξη αγωνιστική δράσης την συγκεκριμένη ημέρα. Προσωπικά το θεωρώ ντροπή.

Έχουμε χάσει το μέτρο.

Δεν είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ. Είμαστε ένα Ορθόδοξο κράτος με το 95% των πολιτών να είναι βαπτισμένοι Χριστιανοί. Το θεωρώ πρόκληση να παίζουμε μπάσκετ τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα και ο κόσμος να φωνάζει ή να πανηγυρίζει ή να βρίζει τη στιγμή που ο Πατέρας όλων μας αφήνει τη τελευταία του πνοή πάνω στο Σταυρό.

Σέβομαι απόλυτα τον ΕΣΑΚΕ και τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά αν ήταν στο χέρι μου δεν θα άφηνα την ομάδα να κατέβει στο γήπεδο κι ας μηδενιζόταν κι ας χάναμε το στόχο των play-off. Άλλωστε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας από τα play-off.

Όμως επειδή αυτό θα δημιουργούσε τεράστιο θέμα με την υπόθεση παραμονή και αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες δεν πρόκειται να το κάνουμε.

Εννοείται ότι προσωπικά την Μεγάλη Πέμπτη ΔΕΝ θα πάω στο γήπεδο. Η θέση μου και νομίζω η θέση όλων των φιλάθλων εκείνη την ημέρα δεν είναι στα γήπεδα αλλά δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του".


Πηγή: sport24.gr

κ. Λιόλιο, θερμά συγχαρητήρια!!! Η δήλωσή σας τα λέει όλα!

Εμείς είχαμε διαμαρτυρηθεί κι εδώ.
7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το ήθος και την αξιοπρέπειά σας κύριε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε έναν πρόεδρο που έχει το θάρρος της γνώμης! Και στρέφεται εναντίον της διοργανώτριας αρχής!

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...


http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=353300&srv=53

.....Και τρίτον, θέλω να αναφέρω ότι πραγματικά με πνίγει αυτό που συμβαίνει με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να ορίσει τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής τη Μεγάλη Πέμπτη, την ώρα δηλαδή που κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Κατανοώ την κούραση των παικτών, αλλά δεν μπορεί η Ευρωλίγκα να κάνει κουμάντο στον ΕΣΑΚΕ. Δεν γίνεται στο όνομα της τηλεθέασης να τα διαλύουμε όλα. Ζούμε στην Ελλάδα, σε ένα Ορθόδοξο κράτος και δεν είναι δυνατόν να χάνεται έτσι το μέτρο. Αν πέθαινε ο πατέρας σας θα πηγαίνατε να παίξετε την ίδια ημέρα; Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο Χριστός είναι ο πατέρας όλων μας;»

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κ. Λιολιε . Πάντα άξιος !
Ο Θεός να σας έχει Καλά . Είμαι σίγουρος οτι ο Θεός θα σας ανταμείψει

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να σας ευλογεί...

Η μαρτυρία της πίστης σας με συγκινεί

Ανώνυμος είπε...

Σας επαινουμε και σας συγχαιρουμε για την ομολογια τησ πιστησ που κάνατε κ. Πρόεδρε

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, κάτι δε μου πάει καλά:
Συγχαρητήρια για την "ομολογία πίστης" του Προέδρου, ο οποίος δηλώνει ότι είναι "ντροπή" οι αγώνες τη Μ. Πέμπτη, αλλά θα κατεβάσει την ομάδα του να παίξει την ώρα που βγαίνει ο Εσταυρωμένος!
Βέβαια αυτός δεν θα πάει στο γήπεδο...