24/12/13

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το χριστουγεννιάτικο παζάρι των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013. Στην Αγορά Αργύρη, οι μαθητές όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου), με πολύ κέφι και διάθεση να ζήσουν αλλά και να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά, τη ζεστασιά και την αγάπη των ημερών, έστησαν, με τη βοήθεια των δασκάλων και καθηγητών τους, το παζάρι τους με χειροποίητες κατασκευές τους και γλυκά. 

Οι χορωδίες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη φαντασία, το μεράκι, τη δημιουργικότητα και κυρίως τη διάθεση των μαθητών για προσφορά στο συνάνθρωπο.

Όλοι οι μαθητές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους, όσοι επισκέφτηκαν το παζάρι και στήριξαν αυτή τους την προσπάθεια.

Τα έσοδα, όπως είχαν ήδη αποφασίσει οι μαθητές, παραδόθηκαν στην πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, κα Έλλη Τζόλα - Σερέτη. Η κα Τζόλα επισκέφθηκε το σχολείο μας την επόμενη μέρα και ενημέρωσε τους μαθητές των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Δημοτικού καθώς και όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου για το σκοπό της ιδρύσεως του Συλλόγου καθώς και για το έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των μαθητών παρέδωσαν στην κ. Τζόλα τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι και ευχήθηκαν σε όσους εθελοντικά συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου, να έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Η κ. Τζόλα ευχαρίστησε τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους και τους ενθάρρυνε, να στηρίζουν όσους έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με την αγάπη και την ελπίδα φωλιασμένες στην καρδιά και τη ζωή όλων.






Δεν υπάρχουν σχόλια: