6/10/13

Ευχαριστούμε... - Στην φθινοπωρινή Άγκυρα






Στη φθινοπωρινή Άγκυρα σήμερα, αγαπητοί φίλοι. Όπου 60 φοιτήτριες της Χ.Φ.Δ. Πατρών περνούν εκεί το Σαββατοκύριακό τους.

Το πρωί στον Ι. Ν. Αγ. Τεσσαράκοντα λειτούργησε ο αρχ. π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης και κήρυξε το θείο λόγο ο κ. Ηλίας Σκόνδρας. Η εκκλησία ήταν κατάμεστη καθώς είχαν κληθεί από τη ΓΕΧΑ όλες οι κυρίες που προσέφεραν στην κουζίνα της κατασκήνωσης τις εθελοντικές τους υπηρεσίες τη φετινή καλοκαιρινή κατασκηνωτική περίοδο.

Στο πρωινό που ακολούθησε η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Οι φοιτήτριες με κείμενα και τραγούδια εξέφρασαν το δικό τους "ευχαριστώ" ενώ στο τέλος ο π. Χριστοφόρος και ο π. Σωτήριος Τσάφος μίλησαν με θερμά λόγια ευχαριστώντας όλες εκείνες που διαθέτουν λίγο από το χρόνο τους υπηρετώντας τους κατασκηνωτές τούς καλοκαιρινούς μήνες. Τόνισαν την αξία της προσφοράς και της αγάπης προς το Θεό που όλοι μας πρέπει να έχουμε ενόψει και της ενάρξεως της νέας κατηχητικής χρονιάς.

Η ΓΕΧΑ ευχαριστεί θερμά τη Χ.Φ.Δ. Πατρών για τη διοργάνωση της σημερινής συνάντησης και εύχεται αυτή να αποτελέσει θεσμό και για το μέλλον.

Πάντως, η Άγκυρα και το φθινόπωρο έχει ξεχωριστή ομορφιά!!!

γ.π.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο

Ανώνυμος είπε...

ηταν ομορφα!!!
μελος χδ

Ανώνυμος είπε...

Άξιες στην αποστολή τους...
Ακούραστες στο έργο τους...
Ανεξάντλητες στην υπομονή τους...
Αξεπέραστες στην μαγειρική τους...

Μπράβο σε όλες τους!