14/4/10

Σκότωσε τον πατέρα του επειδή του στέρησε το βιντεοπαιχνίδι του


Ένας 14χρονος έφηβος από τη νοτιοδυτική Ρωσία σκότωσε τον πατέρα του με τσεκούρι επειδή του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική «κονσόλα» βιντεοπαιχνιδιών που είχε.

Η εισαγγελία στο Κρασνοντάρ, στη Νοτιοδυτική Ρωσία, ανακοίνωσε ότι το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, στο σπίτι της οικογένειας, στην πόλη Τουπσέ.

Ο 14χρονος επιτέθηκε με το τσεκούρι στον πατέρα του, ενώ αυτός κοιμόταν. Η μητέρα του νεαρού, τρομαγμένη από την άγρια δολοφονία του συζύγου της, παρέδωσε την κονσόλα στο παιδί της, που χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει, είχε την ψυχραιμία να παίξει κάποιες ώρες, πριν να πάει να κοιμηθεί!

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο νεαρός είχε συμπληρώσει μία εβδομάδα με δεκάδες ώρες παιχνιδιού κάθε μέρα στην κονσόλα.



Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει για την ανεξέλεγχτη χρήση "των ναρκωτικών νέου τύπου", όπως εύστοχα έχουν χαρακτηριστεί οι παιχνιδομηχανές και τα παιχνίδια στον ηλεκτρ. υπολογιστή. Οι γονείς έχουν μεγάλη ευθύνη όταν δεν μπορούν να ελέγξουν το πότε και πόσο τα παιδιά τους ασχολούνται με αυτά. Η ενημέρωση όλων μας για τις καινούριες αυτές προκλήσεις είναι απαραίτητη σήμερα όσο ποτέ άλλοτε...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

πού φτάσαμε...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗ είπε...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι δυνατον αφου τον σκοτωσε μετα να καθησε να επαιξε και μετα να κοιμηθηκε???????????