21/7/22

Ο Μητροπολίτης Πατρών στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ


 

Τη Δευτέρα 18.7.2022 η κατασκήνωση της ΓΕΧΑ Πατρών «ΑΓΚΥΡΑ» στην Παναγοπούλα είχε την ευλογία να υποδεχτεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, οποίος ήρθε να ευλογήσει και να συμβουλέψει πατρικά τους κατασκηνωτές, τους 30 φοιτητές που την περίοδο αυτή απολάμβαναν την κατασκήνωση.

Ο Σεβασμιότατος παρεκάθισε στο γεύμα μαζί με τα παιδιά και αφού άκουσε τα τραγούδια τους μίλησε με λόγια από καρδιάς, τονίζοντάς τους την ανάγκη να μείνουν σταθεροί και ακλόνητοι μέσα στην αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε. Τους προέτρεψε να κρατήσουν ακέραιη την πίστη στον Θεό και αλώβητα τα ζώπυρα του Γένους και τις παραδόσεις της φυλής μας και τέλος τους ζήτησε να δίνουν τη μαρτυρία του Χριστού και της Εκκλησίας στους χώρους όπου κινούνται και σπουδάζουν. 

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας εξέφρασε τη χαρά του για το έργο που επιτελείται και συνεχάρη τους Υπευθύνους της Κατασκηνώσεως, τον π. Χριστοφόρο Μυτιλήνη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, τον κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη, Θεολόγο, τον κ. Μαρίνο Παπαγεωργάκη, Πρόεδρο της ΓΕΧΑ Πατρών καθώς και τις Κυρίες που διακονούν εθελοντικά στην κουζίνα της κατασκήνωσης.









Δεν υπάρχουν σχόλια: