29/7/20

Έφυγε για την ουράνια πατρίδα ο Νικόλαος Σπανογιάννης



Έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών αλλά και καλών έργων ο σεβαστός μας 


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Ήταν ενεργό μέλος της Χριστιανικής Εστίας Πατρών και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες επί δεκαετίες συμμετέχοντας ενεργά ως μέλος και αργότερα ως πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιό της. Αμέριστο και διαρκές ήταν το ενδιαφέρον του και για τις κατασκηνώσεις του Αλισού και της Παναγοπούλας που στήριξε παντοιοτρόπως με πνεύμα ανιδιοτελούς αγάπης προς τη νεότητα.

Μας υποδεχόταν πάντα χαμογελαστός, μας μιλούσε με ανυπόκριτη ευγένεια, μας συμβούλευε με σοφία και μας μετέδιδε την αισιοδοξία και τη βαθιά πίστη του. Ήταν άνθρωπος λιτός και φιλάνθρωπος, έτοιμος πάντα να βοηθήσει όπου και όποιον χρειαζόταν.

Αν και τα τελευταία χρόνια της επίγειας ζωής του ήταν δύσκολα, τώρα ασφαλώς θα πορεύεται για την ουράνια πατρίδα. Τον συνοδεύουν οι ευχές και οι προσευχές μας ώστε να βρει ανάπαυση απ’ τους πολλούς κόπους του στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγαπούσε. 

Η μνήμη του θα μείνει στη σκέψη μας και στην καρδιά μας, ως φωτεινό παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης σε ό,τι είναι αληθινά σημαντικό σε αυτή τη ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στα παιδιά του.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ


Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλός άνθρωπος που βοήθησε πολύ σε καιρούς δύσκολους. Ένας ακόμα της παλιά φρουράς του π. Γαβριήλ που φεύγει.

Ανώνυμος είπε...

Καλό έμπορος, χαμογελαστός και εξυπηρετικός. Αιωνία η μνήμη