24/7/20

Αθαμάνιο 2020 στα έλατα!


Η κατασκήνωση του Αθαμανίου μέσα στα έλατα των Τζουμέρκων (σε 1.100 μ. υψόμετρο) μάς υποδέχτηκε και φέτος για τέσσερις ημέρες (2 Ιουλίου έως το μεσημέρι της Δευτέρας 6/7).

Έστω κι αν έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που "κατεβήκαμε" από το Αθαμάνιο, έστω και αν η καθημερινότητα μάς φορτώνει με χίλιες έγνοιες... η σκέψη μας γυρίζει πάλι πίσω και αναπολεί όσα ωραία ζήσαμε εκεί "μία ψυχή συναθλούντες".

Φέτος στην κατασκήνωση συναντηθήκαμε 81 άνθρωποι (πέρσι 78) από 15 διαφορετικές πόλεις. Οι περισσότεροι ήμασταν και παλαιοί κατασκηνωτές!!!

Οι ευκαιρίες πολλές. Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικο, καθημερινή κοινή προσευχή, αγιογραφική μελέτη (76ο ψαλμό), εσπερινός και Θεία Λειτουργία στο όμορφο εκκλησάκι της Αγίας Μακρίνας, εισηγήσεις από τον π. Αστέριο Χατζηνικολάου και τον π. Απόστολο Τσολάκη και συζητήσεις πάνω σε θέματα πνευματικής ζωής, παιχνίδι για τους πιο τολμηρούς, εκδρομές στον καταρράκτη των Θεοδώριανων και στον ποταμό Αχελώο, γνωριμία και επικοινωνία με άλλους "εν Χριστώ" αδελφούς από διαφορετικά μέρη της πατρίδας μας.

Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν!

















Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γ. Δασουρά για τις φωτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: