6/5/19

3ήμερη εκδρομή των Χαρούμενων Αγωνιστριών Ιωαννίνων στην περιοχή μας

Σε μια πολύ ωραία 3ήμερη εκδρομή συμμετείχαν οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Ιωαννίνων το τριήμερο 2, 3 & 4 Μαΐου. 

Επισκέφθηκαν την πόλη μας, περιηγήθηκαν στο κέντρο της, προσκύνησαν στον Ι.Ν. του Αγ. Ανδρέου και ξαναγήθηκαν στην Αχάια Κλάους. Το βράδυ δείπνησαν στην Αγ. Σκέπη και τραγούδησαν τη χαρά τους στους γέροντες που εγκαταβιούν εκεί ενώ το βράδυ φιλοξενήθηκαν στην κατασκήνωση.

Την Παρασκευή εκκλησιάστηκαν στην Αγ. Τριάδα Ψαθοπύργου και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον π. Γεώργιο Τζόλα. Στη συνέχεια ανηφόρισαν στα Καλάβρυτα και επισκέφθηκαν τον τόπο θυσίας, το Μέγα Σπήλαιο και το κέντρο της μαρτυρικής πόλης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας τις εκδρομείς υποδέχτηκε στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ ο π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης δίνοντάς τους αναστάσιμα μηνύματα.

Τελευταίος σταθμός της εκδρομής ήταν η Αρχαία Ολυμπία και το μουσείο της. Αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου από την κατασκήνωση, ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και το βράδυ της ίδιας ημέρας έφτασαν στα όμορφα Ιωάννινα.

Στέλνουμε τους θερμούς αναστάσιμους χαιρετισμούς μας σε όλες τις Χαρ. Αγωνίστριες και τα στελέχη που τις συνόδευαν και ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες που μας έστειλαν. Ευχόμαστε να έχουν όλα τα καλά του Θεού στη ζωή τους.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: