14/5/17

Η Χ.Φ.Δ. στην Μ.Φ.Η. Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗΧαρά και αγαλλίαση  προσέφερε η επίσκεψη των Φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών στους τροφίμους της Μ.Φ.Η «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών την Πέμπτη το απόγευμα 11 Μάϊου 2017. Οι φοιτήτριες στα πλαίσια των δράσεών τους ως μέλη της Χ.Φ.Δ. μετέτρεψαν την απογευματινή αυτή ώρα των τροφίμων σε στιγμή «γιορτινή» προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους και την στοργή τους στους ηλικιωμένους εγκαταβιούντες της μονάδας, ενώ οι μελωδικές φωνές τους και η δεξιοτεχνία τους στα μουσικά όργανα, αποτέλεσε αφορμή ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για τους παλαίμαχους της ζωής, τροφίμους του ιδρύματος.

Εν συνεχεία έψαλαν την Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο για την επιτυχή έκβαση της εξεταστικής περιόδου, που ξεκινά σε λίγες ημέρες για τους Φοιτητές των  Ελληνικών Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι  της χώρας.

Την Ιερά Παράκληση τέλεσε ο π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης ενώ μαζί με τις Φοιτήτριες και τις υπεύθυνες των ομάδων, συμπροσευχήθηκαν μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης, αρκετοί τρόφιμοι και μέλη του προσωπικού του ιδρύματος. 

Μετά το πέρας της  Ιεράς Ακολουθίας στον αύλειο χώρο του ιδρύματος στο «κιόσκι» παρετέθηκε δείπνο στα μέλη της Χ.Φ.Δ. Και η τόσο ξεχωριστή και όμορφη βραδιά έκλεισε με τις φοιτήτριες να τραγουδούν και να χορεύουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Ανδριάνα Τσαγκάρη
Κοινωνική ΛειτουργόςΠηγή: Anastasiosk.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: