10/8/09

"Μυριάκις δόξα σοι ο Θεός"

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Χασκόπουλος αγαπούσε πολύ και βοηθούσε ποικιλοτρόπως την κατασκήνωση
 Το τριετές μνημόσυνό του τελέστηκε στην κατασκήνωση 
την Κυριακή 9.8.09

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ἀνθρωπος προσευχής, και παράλληλα αθόρυβος, ταπεινός ιεραπόστολος.
Οι συζητήσεις μαζί του πάντοτε οικοδομητικές. Παρακινούσε τούς νέους να μελετουν πνευματικά βιβλία, νά προσεύχονται, να εξομολογούνται.
Έκανε γενναίες ελεημοσύνες πληρώνοντας τα τροφεία απόρων κατασκηνωτών ή δωρίζοντας χριστιανικά βιβλία σε μικρούς και μεγάλους.
Με τις ιεραποστολικές του εξορμήσεις στα γύρω χωριά άναψε τη φλόγα της ιεραποστολής σε ψυχές που τώρα έχουν δώσει όλη τη ζωή τους σ αυτό το ιερό έργο.
Πολλοί νέοι πού πέρασαν από τη Χριστιανική Εστία Πατρών τόν ευγνωμονούν.
Ο άγιος Θεός να του ανταποδώσει "εκατονταπλασίονα". Νά έχουμε την ευχή του.

Ένας ταπεινός οφειλέτης της αγάπης του

Ανώνυμος είπε...

Το διήμερο το φετινό ήταν πράγματι ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει. Όμως, μια μεγάλη έλλειψη, ήταν που δεν αναφέρθηκε κανείς στο πρόσωπο του κ. Κώστα μας. Λυπάμαι πάρα πολύ που η μόνη αναφορά στο όνομά του ήταν από τον κ. Κούλη τον ιατρό και ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτόν μόνο όσον αφορά την επιστήμη του. Δεν υπήρχε κάποιος για να μας πει δυο λόγια για την προσωπικότητά του και τον αγώνα του; Τόσα χρόνια αφιέρωσε στο έργο του Χριστού και στη νεολαία. Τόσα παιδιά στηρίχθηκαν από τα εμπνευσμένα λόγια του. Τόσο λοιπόν γρήγορα ξεχάστηκαν όλα αυτά;
Έχω μια πρόταση. Ποτέ δεν είναι αργά. Όποιος μπορεί ας στείλει σε αυτόν τον ιστοχώρο κάποιες από τις εμπειρίες του και από τις σκέψεις του. Έτσι θα μπορέσουμε πιο πολλοί να μάθουμε για αυτόν τον άνθρωπο που όλοι λένε ότι ήταν πνευματικός.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τον ξεχασουμεποτε...Μας αγαπουσε πραγματικα...
Ας ειναι αιωνια η μνημη