10/8/09

Η ΑΓΚΥΡΑ μάς ένωσε και φέτος

Διήμερο παλαιών κατασκηνωτών 2009
Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το αντάμωμα των παλαιών κατασκηνωτών της ΑΓΚΥΡΑΣ. Πάνω από 90 συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών συναντήθηκαν και πάλι στον αγαπημένο χώρο της κατασκήνωσης που κρύβει για τον καθένα τόσες αναμνήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή το πρωί τελέσθηκε το τριετές μνημόσυνο του κ. Κωνσταντίνου Χασκόπουλου, ακούραστου εργάτη του Ευαγγελίου στην πόλη των Πατρών και επί πολλά χρόνια κατασκηνωτή. Στο διήμερο είχε προσκληθεί να μιλήσει και ο π. Νίκων Χαρέας, Ιεροκήρυκας επί 35ετία στη Χίο. Το θέμα που πολύ γλαφυρά ανέπτυξε ήταν:
"Αποκαραδοκία των αιώνων, ανασασμός της ψυχής, το βαθύ μυστήριο του Θεού".
Στο αντάμωμα αυτό συμμετείχαν και 10 κληρικοί της πόλεώς μας που είχαν επί πολλά χρόνια συμμετάσχει στην κατασκήνωση ως κατασκηνωτές αλλά και ως ομαδάρχες. Να ευχηθούμε και του χρόνου!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το φετινό διήμερο ήταν μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ο π. Νίκων είναι μία λαμπερή φυσιογνωμία με εκπληκτικό λόγο και μοναδικό τρόπο επικοινωνίας. Θα πρέπει να είναι ένας αληθινός πνευματικός ΠΑΤΕΡΑΣ με γνήσιο ενδιαφέρον για τα παιδιά του. ΑΞΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα που μας έκανε ο π. Νίκων ήταν συναρπαστικό. Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω κάθε χρόνο με ανυπομονησία το διήμερο. Αν και φέτος δεν τα κατάφερα να είμαι εκεί, εντούτοις ένιωσα βλέποντας τις φωτογραφίες ότι ήμουν κι εγώ εκεί.
Του χρόνου θα είμαι παρών.

Ανώνυμος είπε...

Θυμηθήκαμε τον κ. Χασκόπουλο σήμερα στο ναό των Αγ. Τεσσαράκοντα. Αιωνία του η μνήμη. Βοηθούσε και συμβούλευε πολλά παιδιά. Αγνός άνθρωπος, άδολη καρδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως από τα ωραιότερα διήμερα παλαιών κατασκηνωτών.
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές, αλλά και τον π.Νίκωνα. Μίλησε πραγματικά μέσα μας.

Και του χρόνου.

Χ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Και εις άλλα με υγεία!