31/8/22

Τελείωσε και η φετινή κατασκηνωτική περίοδος στην ΑΓΚΥΡΑ (2022)



Με την αναχώρηση και των τελευταίων κατασκηνωτών από τον Πύργο που φιλοξενήθηκαν στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ, ολοκληρώθηκε και η φετινή κατασκηνωτική περίοδος, αγαπητοί φίλοι μας.

Αναπέμπουμε ύμνο δοξολογίας προς τον Τριαδικό Θεό και τους Αγ. Τεσσαράκοντα Μάρτυρες που "σκέπασαν" την κατασκήνωση και αυτό το καλοκαίρι και μας φύλαξαν από κάθε κακό. 

Εκφράζουμε ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Πατρών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ και τον Θεοφιλέστατο Μητροπολίτη Κερνίτσης κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ που επισκέφτηκαν τον κατασκηνωτικό χώρο και ευλόγησαν πατρικά τους κατασκηνωτές και τα στελέχη μας. 

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες προς τους Πατέρες της αδελφότητας Θεολόγων Ο ΣΩΤΗΡ για τη συνεχή πνευματική καθοδήγηση της κατασκήνωσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους αρχηγούς και τις αρχηγούς όλων των κατασκηνωτικών περιόδων που είχαν την ευθύνη καθώς και τα δεκάδες στελέχη μας, ομαδάρχισσες και ομαδάρχες, που στάθηκαν δίπλα στους κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες με πνεύμα θυσίας και αληθινής αγάπης. Θα προσευχόμαστε ο Κύριος να τους ενισχύει πάντοτε και να ανταποδίδει πλούσια την προσφορά αυτή της αγάπης τους.

Ευγνώμονες ευχαριστίες και σε όλες τις κυρίες και δεσποινίδες που αφιλοκερδώς διηκόνησαν στο χώρο της κουζίνας και της διαχείρισής της. Αναγνωρίζουμε τον κόπο και την προσφορά τους, τη σημαντική συμβολή τους στη δίμηνη λειτουργία της κατασκήνωσης και ευχόμαστε πάντα ο Θεός να είναι μαζί τους βοηθός.

Τέλος, χαιρετίζουμε όλες τις κατασκηνώτριες και όλους τους κατασκηνωτές που συμμετείχαν φέτος στα κατασκηνωτικά μας προγράμματα. Τους συγχαίρουμε για το ήθος και την καλή διάθεσή τους και τους καλούμε να τηρήσουν στην καθημερινότητά τους τα μηνύματα ζωής που πήραν στην κατασκήνωση. 

Τους καλούμε όλους να στελεχώσουν με χαρά τις κατηχητικές ομάδες από το Φθινόπωρο γιατί εκεί θα βρουν την αγνή χαρά, την αληθινή φιλία και θα είναι συντροφιά τους ο Χριστός.

Εμείς από τη μεριά μας ετοιμαζόμαστε για την κατασκηνωτική περίοδο του 2023!

Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου!

ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ονόματα όλων των συντελεστών τα γνωρίζει ο Θεός. Ευχαριστούμε πολύ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε όλους σας. Μια όαση δροσιάς για τα παιδιά μας. Παράκληση να αυξηθούν οι μέρες στο δημοτικό