29/1/20

Αντιγόνη Κων. Μενούνου: "Έφυγε" μια αληθινή κυρία...



Έφυγε σήμερα από κοντά μας η δασκάλα Αντιγόνη Κων. Μενούνου, ένας πολύ πιστός άνθρωπος, μια αληθινή κυρία που καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της προσέφερε πολλά όπου και αν εργάστηκε.

Πρώτα στα Αρσάκεια Σχολεία της Πάτρας από διάφορες θέσεις ευθύνης κερδίζοντας την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων και μετά στα Εκπαιδευτήρια “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” που για σχεδόν 20 χρόνια υπηρέτησε με θυσιαστική αγάπη, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση όχι μόνο ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του ομώνυμου Συλλόγου αλλά και συμμετέχοντας στη σχολική ζωή στηρίζοντας, εμπνέοντας και εμψυχώνοντας μαθητές, δασκάλους και γονείς.

Στην ιεραποστολική προσπάθεια της Χριστιανικής Εστίας Πατρών συμμετείχε ενεργά για πολλές δεκαετίες αναλαμβάνοντας ευθύνες και βοηθώντας πολλούς τομείς με θαυμαστά αποτελέσματα. Υπήρξε δραστήριο μέλος και της Ενώσεώς μας και καταθέτουμε το διαρκές και ανύσταχτο ενδιαφέρον της για τη λειτουργία και την πρόοδο της κατασκηνώσεως ΑΓΚΥΡΑ που στήριζε γενναιόδωρα και παντοιοτρόπως.

Θα θυμόμαστε πάντοτε την ευγένεια, την καλοσύνη, την αρχοντιά, το χαμόγελο και την αισιοδοξία που μας μετέδιδε όταν την πλησιάζαμε. Η βαθιά πίστη και εμπιστοσύνη της στο Θεό μάς δίδασκε.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζουμε προς την οικογένειά της. 


Προσευχόμαστε στο Θεό να την αναπαύσει απ΄τους πολλούς κόπους της και να της χαρίσει την αιώνια μακαριότητα που τόσο ποθούσε.


Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 29-1-2020 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών και η ταφή θα γίνει στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη της. Για μας, τους πρωτους εκπαιδευτικους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, υπηρξε παντα μια ανοιχτη αγκαλια!

Ανώνυμος είπε...

Στο σχολείο μας προσέφερε τα πάντα. Είχε όραμα

Ανώνυμος είπε...

Αιωνια η μνήμη της.

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτή και ευσεβής ψυχή. Έδινε την ψυχή της σε ό,τι έκανε. Της χρωστώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Γνωρίζει εκείνη!
Ας αναπαυθεί κοντά στον Κύριό μας μαζί με Βασίλη Σωτηρόπουλο, Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο και τόσους άλλους που μας έχουν ευεργετήσει και μας έχουν εμπνεύσει σε έργα προσφοράς και αρετής!

Ανώνυμος είπε...

Της το είχαμε πει αλλά πάντα θα το λέμε. Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της Αναγέννησης, το σχολείο τότε που ήταν φτιαγμένο με όραμα και μεράκι από την κα Αντιγόνη και τους συνεργάτες της.

Ο Θεός θα δικαιώσει σίγουρα τους κόπους και το αγνό φρόνημά της.

Κάποιοι ελάχιστοι στάθηκαν αγνώμονες.... όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Καλό Παράδεισο κα Αντιγόνη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να την αναπαύει και να έχουμε την ευχή της