22/4/19

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Ψήφισμα για τον Β. Σωτηρόπουλο


ΨΗΦΙΣΜΑ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την εις Κύριον εκδημίαν του Βασιλείου Σωτηρόπουλου, επίλεκτου μέλους του Συλλόγου μας, μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. επεσήμαναν ότι ο αείμνηστος Βασίλειος Σωτηρόπουλος ήταν μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Όπου και αν βρέθηκε (Νομαρχιακός Σύμβουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο και στο Επιμελητήριο) παρήγαγε σημαντικό έργο. Η κοινωνική του προσφορά αναγνωρίσθηκε από το κοινωνικό σύνολο. Ο Σύλλογός μας του οφείλει βαθύτατη ευγνωμοσύνη για όσα ανεκτίμητα προσέφερε στο φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, γιατί ως Αντιπρόεδρος εργάσθηκε όσον ολίγοι για την ανοικοδόμηση και του κεντρικού κτηρίου επί της οδού Μιαούλη 57, αλλά και του ευγηρείου « Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ», όπου για ένα διάστημα διετέλεσε και Διευθυντής. Μας αφήνει παράδειγμα ανθρώπου δημιουργικού, δραστήριου, με ανήσυχο πνεύμα και πλούσια εμπειρία ζωής. Αξιοζήλευτη ήταν και η δράση του ως κυκλάρχου, γιατί πάντοτε ετοιμαζόταν να παρουσιάσει όσο γίνεται καλύτερα το θέμα του.

Στα δύσκολα χρόνια που ζούμε έχουμε ανάγκη από μορφές ευλογημένες και αξιομίμητες, όπως αυτή του αδελφού μας Βασιλείου Σωτηρόπουλου, για τον οποίο είμαστε βέβαιοι ότι ο Κύριος θα τον κατατάξει εν χώρα ζώντων, εν σκηναίς δικαίων.

Για όλα αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο- μετά από εισήγηση του προέδρου- εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

1. Το Δ.Σ να παρακολουθήσει σύσσωμο την εξόδιο ακολουθία του.

2. Να καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό στη Μ.Φ.Η «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»

3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα σε τοπικές εφημερίδες και τέλος

4. Αντίγραφο του παρόντος ψηφίσματος να επιδοθεί στους οικείους του.


Πάτρα 21 Απριλίου 2019 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΗΛΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: