2/2/19

34o Παιδαγωγικό Συνέδριο ΧΕΠ (1η ημέρα)





Με την ακολουθία του Αγιασμού που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κανάνγκα κ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το 34ο Παιδαγωγικό Συνέδριο που διοργανώνεται από τον τομέα Επιστημόνων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. 

Ο Σεβασμιώτατος κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Εκζήτησε δε τις προσευχές όλων για το έργο της ιεραποστολής που καλείται να υπηρετήσει από τη νέα του διακονία. 

Εκ μέρους της Χριστιανικής Εστίας Πατρών χαιρέτησε το Συνέδριο ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καραγεωργόπουλος Γεώργιος, ενώ την προεδρία του Συνεδρίου έχει και φέτος ο κ. Άγγελος Αντωνέλλης.


Την 1η εισήγηση με θέμα «Νομολογιακές συγκρούσεις γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα» έκανε ο κ. Γεώργιος Ιατρού Δρ Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ-Δικηγόρος ενώ την δεύτερη  με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα και βιοηθικά διλήμματα» ο κ. Γεώργιος Τσικόπουλος, Δρ. Χειρουργός Παίδων, Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Μετά και τις δύο εισηγήσεις ακολούθησε συζήτηση.

Το συνέδριο συνεχίζεται αύριο Κυριακή από τις 5.30 μ.μ.








Ευχαριστίες στην κ. Ευγενία Σερέτη-Παστού για τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: