27/4/13

Μια αξέχαστη παράσταση - 19ο δημοτ. σχολείο Πατρών







Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση "ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ" που παρουσιάστηκε στην αίθουσα της Χριστ. Εστίας Πατρών την Τετάρτη 24.4.13

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ και Δ΄ τάξης του 19ου Δημοτ. Σχολείου Πατρών απέδωσαν με εκπληκτική ωριμότητα τους ρόλους τους κάνοντας πολλούς θεατές να δακρύσουν. Η χορωδία στήριξε το όλο εγχείρημα με στιβαρότητα και ακρίβεια, αποδίδοντας υπέροχα δύσκολα τραγούδια από το έργο του Μαρκόπουλου. Η παράσταση κράτησε πάνω από μία ώρα χωρίς να κουράσει κανέναν ενώ οι χοροί στο τέλος έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση.

Οι ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ βασίστηκαν στο σενάριο που συνέγραψε ο διευθυντής του 19ου Δημοτικού κ. Μαρκάκης Γεώγιος, ο οποίος έκανε και τη σκηνοθεσία με συνεργάτιδες τις δασκάλες των τάξεων κυρίες Κουτσομήτρου Χρύσα και Γραικούση Τζίνα. Την ευθύνη της χορωδίας είχε η κ. Αγγελοπούλου ενώ τους χορούς δίδαξε η κ. Μπισμπίκη Μαρία. Στην έναρξη της γιορτής ακούσαμε την κ. Πηλίου Φωτεινή.

Η παράσταση ανέδειξε τα πολλά και μεγάλα ταλέντα των μαθητών αλλά ταυτόχρονα τους δίδαξε πως μέσα από σκληρή αλλά χαρούμενη δουλειά μπορούν να καταφέρουν πολλούς και δύσκολους στόχους.

ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Περισσότερα στο site του σχολείου


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θαυμάσια όλα