4/3/13

Στιγμιότυπα απ΄τη γιορτή Χαράς 2013














Δεκάδες παιδιά έφτιαξαν ομάδες και πέρασαν από "σταθμούς" παίζοντας ομαδικά παιχνίδια. Φέτος τα παιχνίδια ήταν καινούρια αλλά η έκπληξη ήταν στο τέλος. Παράσταση Καραγκιόζη που τους ξετρέλανε όλους. Και του χρόνου!!!

Φωτο: Ν. Νικολόπουλος


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο προηγούμενα χρόνια έστειλα τα παιδιά στην «γιορτή χαράς».
Φέτος από το σχολείο επέμειναν να συμμετέχουν τα παιδιά στο «καρναβάλι των μικρών».
Έμειναν ευχαριστημένα και χάρηκαν την όμορφη βόλτα της παρέλασης σε συνδυασμό με χορό. Κοντά στα παιδιά ο σύζυγος και εγώ. Υπέροχο ζεστό οικογενειακό πρωινό.
Δεν είδα κάτι το κακό. Μας άρεσε. Αναθεώρησα όλα εκείνα που στα νιάτα μου έλεγαν οι δεσποινίδες για τα καρναβάλια.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς χαρήκαμε για μία ακόμα φορά τη γιορτή χαράς. Όπου αναπαύεται ο καθένας...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή,τα παιδιά σου σιγά-σιγά συνηθίζουν στο καρναβάλι. Αργότερα αν πάνε και στο καρναβάλι των μεγάλων που τόσα ακούγονται ότι γίνονται την περίοδο του καρναβαλιού (μπουρμπούλια, εκτρώσεις, κλπ.),θα έχεις αντίρρηση αν πάνε;;
Το καρναβάλι δεν ταιριάζει καθόλου με το πνεύμα του Τριωδίου ούτε με την προετοιμασία της ψυχής μας για τη Μεγάλη Σαρακοστή.
Ο Χριστός μας μας θέλει αγνούς στην ψυχή και το καρναβάλι κάθε άλλο παρά αυτό προτείνει...

Ανώνυμος είπε...

΄" Αναθεώρησα όλα εκείνα που στα νιάτα μου έλεγαν οι δεσποινίδες για τα καρναβάλια".
Αγαπητή 6.30μ.μ. τόσο εὔκολα αναθεωρεῖται, ὄχι τῶν δεσποινίδων τις συμβουλές, ἀλλά τῶν ἁγίων πατέρων τούς λόγους γιά τήν ἐκτροπή καί ὑποδούλωση τῶν ψυχῶν ἀπό τίς καρναβαλικές εἰδωλολατρικές ἐκδηλώσεις; ὁ καθένας κάνει ἐλεύθερα την επιλογή του ἀλλά μήπως πρέπει νά κοιτάζουμε τἠν πνευματική ὠφέλεια των παιδιών μας καἰ ὄχι τήν κοσμική ατμόσφαιρα που καταλαμβάνει χώρο στις καρδιές μας και σιγα σιγά μᾶς αμβλύνει τα πνευματικά αισθητήρια.Τό κακό δεν φαίνεται αλλά ενεργείται μέ συστηματικό τρόπο στίς αθώες ψυχές τῶν παιδιῶν μας. Καλό Τριώδιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ξεχάσω μια κοπέλα που είδα μετά από πολλά χρόνια κι ερχόταν κάποτε στις ομάδες. Ξέρετε τι μου είπε; Να λέτε το σωστό κι ας φαίνεται αυστηρό. Είναι όμως το σωστό...