24/11/11

Η εκδήλωση της νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Πατρών


Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο Αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ  Πατρών εκδήλωση με τη συμμετοχή των χριστιανικών ομάδων & των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. 

Οι νέοι και οι νέες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα ψάλλουν ύμνους, θα τραγουδήσουν χριστιανικά άσματα και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς. Τέλος στην εκδήλωση θα γίνει προβολή βίντεο, τα οποία θα περιέχουν ποικίλες πνευματικές δραστηριότητες.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επιθυμία μας είναι να βιντεοσκοπηθούν τα τραγούδια που θα αποδώσει η χορωδία της ΧΦΔ Πατρών. Σας παρακαλούμε, βρείτε έναν τρόπο να ακούσουμε τη χορωδία των Φοιτητριών σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ευχαριστούμε.

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΛΥΧΝΟΣ θα μεταδώσει την εκδήλωση και θα ανεβάσει στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως το σχετικό video. To ίδιο έκανε και πέρσι. Θα σας ενημερώσουμε όταν γίνει και θα δώσουμε κι εμείς το σχετικό link. Σας ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

Επειδή και πέρσι ακριβώς το ίδιο έγινε αλλά ποτέ ο ΛΥΧΝΟΣ δεν ανέβασε το βίντεο της εκδήλωσης αλλά μονο ένα κείμενο με κάποιες φωτογραφίες, σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε. Θερμά ευχαριστώ.

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Έχετε δίκιο

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Η γιορτή νεολαίας 2011 της Ι. Μητροπόλεως Πατρών στο διαδίκτυο.

Παρακολουθήστε την όπως παρουσιάστηκε από τον Τηλεοπτικό σταθμό ΛΥΧΝΟΣ.

http://www.i-m-patron.gr/news1/news_2011/28112011_eortineolaias.html

Την εμφάνιση της Χ.Φ.Δ. Πατρών μπορείτε να δείτε στο δεύτερο video (47' 25'')