7/7/09

Τράπεζα Ιδεών

Τράπεζα Ιδεών - www.tideon.org

Η Τράπεζα Ιδεών αποτελεί μία κατάθεση ιδεών και γνώσεων μέσω δημοσιευμάτων και υλικού πολυμέσων γι’ αυτό που αγαπάμε : Την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Οι συντελεστές της, άνθρωποι της καθημερινότητας, που δεν κατέχουμε «θέσεις - κλειδιά», δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστοχώρο με μεράκι και αγάπη για τη διατήρηση της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας.

Μιας ταυτότητας που εκφράζει το πολύτιμο «τζιβαερικό» (θησαυρό) της φυλής μας, και την ίδια στιγμή σέβεται τον άλλο απεριόριστα.

Γιατί βαθιά στην ελληνική ύπαρξη είναι ριζωμένη η θυσιαστική αγάπη του Χριστού μας και η μίμηση των Αγίων.

Επιδίωξη και ελπίδα μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες της ιστοσελίδας να μελετήσουν με κριτική σκέψη κάποια έγκυρα και σημαντικά κατά τη γνώμη μας κείμενα. Ακόμη να έχουν στη διάθεσή τους πηγές από μία τεκμηριωμένη βάση για διάφορα θέματα που αγγίζουν και πολλούς τομείς της επιστήμης.

Ό,τι επιλέγεται, δημοσιεύεται με σεβασμό και προς αυτούς με τους οποίους τυχόν διαφωνούμε. Παραλείψεις και λάθη είναι αναπόφευκτα.

Ελπίζουμε η Τράπεζα Ιδεών να αποθέσει τα «ομόλογά» της στις καλοδιάθετες ψυχές, που θα εμπιστευθούν σ’ αυτήν τις γνήσιες ανησυχίες τους…

Με εκτίμηση

για την ομάδα των συντελεστών

Τζιάσιος Τηλέμαχος

telem@tideon.org

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον ιστότοπος. Ας οργωνάσουμε τη φωνή μας για ν' ακουστεί πιο δυνατή