2/3/15

Εθισμένος με τον υπολογιστή πήδησε απ' τον 3ο όροφο


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα πολλών έγκυρων εφημερίδων ο εθισμός στο internet ήταν μια από τις βασικές αιτίες των καυγάδων ενός 14χρονου με τους γονείς του που τον οδήγησε σε βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο του σπιτιού του στο Βύρωνα Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit το νεαρό αγόρι ήταν εθισμένο στο internet και πέρναγε ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή του. Το γεγονός αυτό τον οδηγούσε συχνά σε προστριβές με τους γονείς του που προσπαθούσαν να τον συνετίσουν. 

Κάποια στιγμή ο πατέρας του, αφού κατέβασε τον γενικό διακόπτη, μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και του είπε "τέρμα το internet, από εδώ και πέρα ο υπολογιστής θα είναι σε κεντρικό σημείο στο σπίτι και θα τον χρησιμοποιείς μόνο για τα μαθήματά σου, θα ασχολείσαι με το σχολείο σου και τους φίλους σου". 

Ο έφηβος αντέδρασε, άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και το έριξε στο κεφάλι του πατέρα του. Μόλις ο 14χρονος είδε τον πατέρα του μέσα στα αίματα, θόλωσε και βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται το σπίτι. 

Ο νεαρός κατά την πτώση του έπεσε στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και έτσι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μόνο με κατάγματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεέ μου, σώσε μας..