31/8/08

Τέλος εποχής...

8 κατασκηνωτικές περίοδοι... Εκαντοντάδες παιδιά, νέοι και νέες αλλά και μεγαλύτεροι. Η Άγκυρα ξεκίνησε φέτος στις 27 Ιουνίου υποδεχόμενη τα κορίτσια του Δημοτικού και τελείωσε στις 30 Αυγούστου αποχαιρετώντας τα αγόρια του Λυκείου... Είδαμε και φέτος το χέρι του Θεού να μας σκεπάζει... να ευλογεί τις προσπάθειες και τον αγώνα των αρχηγών, των στελεχών, των κατασκηνωτών αλλά και όλων εκείνων που δούλευαν αφανώς και εθελοντικά... ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! Δύσκολη μέρα όμως η σημερινή! Η ΑΓΚΥΡΑ ήταν έρημη... Όσοι έμειναν εκεί για να την "μαζέψουν" ένιωθαν σίγουρα λίγο περίεργα... Γιατί η ΑΓΚΥΡΑ δεν είναι τα κτίρια, η ομορφιά του τοπίου, τα παιχνίδια στα γήπεδα και το μπάνιο στη θάλασσα... Η ΑΓΚΥΡΑ είναι τα παιδιά της που χαίρονται κάθε μέρα ξεχωριστά και αγωνίζονται τον "καλό αγώνα". "Κατασκήνωση φωλιά για του Θεού τη φαμελιά Θεέ μου να' μαστε μαζί στον ουρανό όπως και στη γη..."
(στίχοι κατασκηνωτ. τραγουδιού)
Και του χρόνου!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε και του χρόνου, πρώτα ο Θεός!

Ανώνυμος είπε...

Θυμήσου όπου πας στιγμές χαράς
Στιγμές χαράς που έζησες στην ΑΓΚΥΡΑ με μας…..

Ανώνυμος είπε...

Οσοι εργαστηκατε κ φετος παντοιοτροπως στην Αγκυρα,να σας εχει ο Θεός καλά....
Κ του χρόνου να ανταμώσουμε εκει πάλι...
Α.Γ

Ανώνυμος είπε...

Είθε να είναι «τέλος εποχής» και για ότι άσχημο παρατηρήθηκε φέτος κατά την πορεία της κατασκηνώσεως. Για μα μην πούμε το «κάθε πέρσι και καλύτερα». Στο χέρι των διοικούντων είναι.

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Όποιος δουλεύει, κάνει σίγουρα και λάθη. Ευχόμαστε κάθε φορά αυτά να είναι λιγότερα...
Καλούμε όλους να βοηθήσουν, ο καθένας από το πόστο που μπορεί, ώστε κάθε χρόνο η κατασκήνωση από κάθε πλευρά να γίνεται καλύτερη...

Ανώνυμος είπε...

Συμμετέχω τα τελευταία χρόνια στην Κατασκήνωση του Β΄ Τμήματος της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως Πατρών (Θηλαίων) φέτος περάσαμε την καλύτερη κατασκήνωση κοντά σου «Άγκυρα» διότι εσύ μας προσέφερες περισσότερα από τον Αλισσό.
Μεγάλος κατασκηνωτικός χώρος για κουβέντα και μελέτη.
Ο Ναός των Αγίων Τεσσαράκοντα προσβάσιμος ανά πάσα ώρα για ατομική προσευχή και ο ναός της Μεταμορφώσεως γλυκιά συντροφιά τα βράδια.
Η θάλασσα ήταν υπέροχη. Πόσο μου άρεσε το δειλινό να κάθομαι και να ακούω τα κύματα….
Κοντά μας σχεδόν όλες τις μέρες για ιερά εξομολόγηση ο σεβαστός μας π. Γαβριήλ Αθανασιάδης, πράος, ήρεμος, καλοσυνάτος, με ξεκούρασε πνευματικά.
Και οι δεσποινίδες Ειρήνη Καρτέρη και Παρασκευή Πετράκη κοντά μας άγρυπνοι φρουροί και συμπαραστάτες.
Και η κ. Ευτυχία Μάστορα όλα τα φαγητά και τα γλυκά τα έφτιαξε νόστιμα και με πολύ αγάπη.
Επιθυμώ και του χρόνου να ξαναέλθω σε εσένα, σε παρακαλώ να βρεθούν ξανά λίγες μέρες και για μας.
Καλή αντάμωση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει «τέλος εποχής» η κατασκήνωση με τις γερές φιλίες και το γέμισμα της μπαταρίας μας με πνευματική συνθήματα μας συνοδεύει ως την άλλη περίοδο. Κάτι λίγες εβδομάδες έμειναν και θα είμαστε ξανά κοντά της. Η ομάδα τον χειμώνα μας προθερμαίνει για την νέα κατασκηνωτική μας περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάμε και κάποιο Σαββατοκύριακο το χειμώνα εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιδέα... Να μαγειρέψουμε και μόνοι μας!

Ανώνυμος είπε...

Η κατασκήνωση σημάδεψε τη ζωή των παιδιών μου και φέτος... Σας ευχαριστώ γι' αυτό πολύ. Το χειμώνα η ομάδα θα ζεστάνει και πάλι τις καρδιές
Κ.Κ.