22/2/09

Η χαρά των μικρών μας φίλων

Για δύο ώρες σήμερα το πρωί το κτίριο της Χριστ. Εστίας σείστηκε από παιδικές φωνές!!! 540 περίπου αγόρια και κορίτσια Δημοτικού από τα κατηχητικά και τις ομάδες της Χριστ. Εστίας συμμετείχαν και φέτος στη ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ 2009... Χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, έλαβαν μέρος σε κλήρωση δώρων, χάρηκαν... και το θέαμα ήταν μοναδικό!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην ουσία, γιορτάσατε και εσείς το καρναβάλι, με το δικό σας τρόπο ...

Ανώνυμος είπε...

Ήταν πολύ ωραία γιορτή!Μακάρι κάθε χρόνο η συμμετοχή των παιδιών να είναι μεγαλύτερη.Η ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ είναι μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνεται!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όσους κοπίασαν και ετοίμασαν τη γιορτή αυτή. Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν με ενθουσιασμό. Συγχαρητήρια και στους γονείς που προτίμησαν για τα παιδιά τους τη γιορτή αυτή από άλλες...Ο Θεός να τους ευλογεί όλους και να τους χαρίζει κάθε καλό στη ζωή τους!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια κάνατε! Ήταν μια διέξοδος για τα παιδιά μας και σας ευχαριστούμε. Πήγα το πρωί τα παιδιά μου και κάθισα να χαζέψω. Συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

Φωτο και από τη μεγάλη αίθουσα δεν έβαλες...

Ανώνυμος είπε...

Πιαστεύω πως ηθικά τουλάχιστον δεν είναι σωστό να βάζουμε την ημέρα χαράς στην ημέρα του καρναβάλου των μικρών παιδιων.
Τους δίνουμε λάθοε παράδειγμασ.
Από μόνοι μας τους λέμε ότι αυτο που γίνετια στο κόσμο έξω εινια κακο.
Αν εχετε παρακολουθήσει ή συμμετάσχει στην παρέλαση του καρναβάλου των παιδιών θα βλέπατε ότι ακριβως τα ιδια που παιζουν τα παιδια εκει στην Χριστιανικη Ενωση παίζουνμ και στο καρναβαλι.Δεν εχει καμια διαφορα.
Γιατι να τα πονηρευουμε τα παιδια?
Η μονη αλλαγη ειναι οτι τα παιδια ειναι μασκαρεμενα...Δεν πιστευω αυτο να ειναι αμαρτια...
Πιστευω πολυ κακως βαλατε την εορτη αυτή την ωρα του καρναβαλου των μικρων παιδιων.
Μην κανετε χειροτερη διαφημηση

Ανώνυμος είπε...

Ε, δεν είναι και το ίδιο... Ας σοβαρευτούμε λιγάκι

Ανώνυμος είπε...

Ηθικά σωστό δεν είναι να οδηγούμε τα παιδιά μας σε εκδηλώσεις που προέρχονται από την ειδωλολατρεία και να δίνουμε στο δρόμο τους λάθος προσανατολισμό.Το σωστό παράδειγμα θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά και το ιδανικό πρότυπο για τα παιδιά και για όλους είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ.Στα πλαίσια του πολύ σοβαρού και αξιόλογου έργου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία η γιορτή χαράς για τα μικρά παιδιά.Συγχαρητήρια ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ τους που προτίμησαν αυτήν την εκδήλωση και όχι άλλες... που δυστυχώς γίνονται αυτές τις μέρες στην πόλη των Πατρών.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο δεν είνια αλλά δίνετε περισσότερο διαφήμηση σε αυτό που δεν θέλετε...
Σοβαρευτείτε επιτέλους...
Που είναι ατο κακό να νγει ένα παιδάκι στο καρναβάλι μαζί με την μαμά του ή τον μπαμπά του...
Μη μου πείτε ότι συμμετέχουν σε σατανική εορτή?
Κάτι παρόμοιο κάποιοι από εκεί λέγανε για τους προσκόπους...
Οτι τα παιδάκια που συμμετέχουν σους προσκόπους είναι σατανοκίνητα και άλλα τέτοια φανατικά.
Εαν τα παιδάκια πηγαίνουν μαζί με τους γονείς τους δεν νομίζω ότι κυνδινεύουνε από κάτι...
Γι'αυτό λοιπόν μην βάζετε στο μυαλό των παιδιών τέτοιες σκέψεις γιατί την χειρότερη διαφήμηση την κάνουν κύκλοι φανατικών...
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ας στηρίξουμε όλοι κάθε καλή προσπάθεια. Το καρναβάλι οδηγεί τους νέους ανθρώπους σε ξέφρενους ρυθμούς... άντε μετά να τους μαζέψεις.
Το ζητούμενο είναι η αγνή χαρά, η πραγματική ψυχαγωγία και η αγνή φιλία. Αυτά γεμίζουν τα παιδιά... Ας ορθώσουν το ανάστημά τους οι γονείς. Δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω μας; Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο. Η Χριστ. Εστία κάνει έργο σοβαρό στη νεότητα.

Ανώνυμος είπε...

Το καρναβάλι ξέρουμε από πού προέρχεται και πού οδηγεί τους ανθρώπους και κυρίως τους νέους...Στη Χριστιανική Εστία μετά το παιχνίδι τα παιδιά πήραν και πνευματικό μήνυμα.Ό,τι φυτεύεις στην ψυχή του μικρού παιδιού αργότερα το εκφράζει.Οι άνθρωποι που διακονούν στην Χριστιανική Εστία την Αλήθεια υπηρετούν και την Αλήθεια προσπαθούν να μεταδώσουν στα παιδιά.Η λέξη φανατισμός δεν ταιριάζει στο ανεκτίμητης αξίας έργο της Χριστιανικής Εστίας.Μόνο να δοξάζουμε τον Θεό και να Τον παρακαλούμε να δίνει δύναμη και να ευλογεί το έργο των εργατών Του.