20/12/16

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Χριστιανική Εστία Πατρών


Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των νεανικών τομέων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.

Η γιορτή που είχε ως κεντρικό τίτλο "ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΥΨΩΘΗΤΕ" περιελάμβανε εισήγηση από τον εκπαιδευτικό κ. Γ. Παναγιωτόπουλο και βυζαντινούς ύμνους του δωδεκαημέρου από το βυζαντινό χορό των φοιτητών με χοράρχη τον κ. Νεκτάριο Μάρα

Στη συνέχεια έγινε προβολή σύντομου video με θέμα την ειρήνη που αναζητεί ο κόσμος και την Ειρήνη που έφερε ο ερχομός του Χριστού στη γη.

Ακολούθησε η ορχήστρα και η χορωδία των φοιτητριών με χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την καθοδήγηση της κ. Ρεγγίνας Αραβαντινού ενώ χαμόγελα σκόρπισε σε όλους η εμφάνιση της παιδικής χορωδίας των αγοριών που ιδρύθηκε φέτος και τραγούδησε τα κάλαντα και άλλα τραγούδια.

Η όλη εκδήλωση επισφραγίστηκε από τους λόγους του Αρχ. π. Σωτηρίου Τσάφου που μίλησε για το νόημα της γιορτής στον ταραγμένο κόσμο που ζούμε και τις εμπειρίες του από το πρόσφατο ιεραποστολικό ταξίδι του στην Αφρική.











Δεν υπάρχουν σχόλια: