26/3/11

Κόβεται το Αρχονταρίκι...


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία επί 19 έτη κοσμούσε το κυριακάτικο πρόγραμμα της κρατικής Τηλεόρασης, σημειώνοντας μάλιστα σημαντική τηλεθέαση. 

Στην εκπομπή ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος παρουσίαζε με νηφαλιότητα θεολογικά, ιστορικά, κοινωνικά και παιδαγωγικά θέματα. Στη θέση της η ΕΡΤ θα προβάλλει ντοκιμαντέρ με οικολογικό περιεχόμενο. Με αυτό τον τρόπο χάνεται μία φωνή που μιλούσε για Ορθοδοξία και Ελληνισμό και την παρακολουθούσαν όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και πολλοί Έλληνες του εξωτερικού.

Η διαμαρτυρία μας πρέπει να κατατεθεί. Άλλωστε για τα κρατικά κανάλια πληρώνουμε όλοι συνδρομή και γι' αυτό έχουμε λόγο. 

Αύριο, Κυριακή 27 Μαρτίου (σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα) ΔΕΝ θα προβληθεί το ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. 

Τρόποι διαμαρτυρίας:

τηλ. ΕΡΤ: 210-7407070 ή 6066000 (Δευτέρα ως Παρασκευή 8 π.μ.-10 μ.μ.) 

ηλεκτρ. ταχυδρομείο: http://www.ert.gr/keep/

επιστολή με παραλήπτη τον κ. Λάμπη Ταγματάρχη (πρόεδρο της ΕΡΤ) στη διεύθυνση: Μουρούζη & Ρηγίλλης 4, Αθήνα 10674 ή Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432, 153 42 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Υ.Γ. Από το Σεπτέμβριο του 2010 η ΕΡΤ δεν πλήρωνε χρήματα για την εκπομπή διότι παίζονταν επαναλήψεις και όχι καινούριες εκπομπές. Άρα δεν είναι το θέμα του κόστους που επηρέασε την απόφαση. 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιρός ήταν. Δεν έλεγε και τίποτα ως εκπομπή. Συγχαίρω την ΕΡΤ. Η εκπομπή πρόβαλε περισσότερο τους οικουμενιστές.

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμη Πληροφορία. Θα το Έχουμε Υπόψην μας.

Ανώνυμος είπε...

Το Θέμα είναι μην Αυτό είναι η Αρχή να Κόψουνε από την Κρατική Τηλεόραση Ότι Έχει να Κάνει με την Εκκλησία Σκέφτονται να μην Βάζουνε Λειτουργία Κυριακή για τους Αρρώστους αφού δεν Μπορούνε να Πάνε Εκκλησία γιατί τους το Κόβεις και Αυτό Πώς Αυτοί Όσοι Θέλουνε Βέβαια θα την Παρακολουθήσουνε! Αυτό που Σκέφτονται να Κάνουνε από Εδώ και Πέρα είναι Απαράδεκτα! Για Αυτό Πρέπει ο Καθένας με τον Τρόπο του να Αντιδράσει! Εντάξει με το Αρχονταρίκι Κάποια Στιγμή Αυτό θα Τελίωνε Έτσι και Αλλιώς αλλά να Σκεφτούμε μην Έχουμε Χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η ώρα της θ. λειτουργίας να κοπεί.

Ανώνυμος είπε...

Για Αυτό Αγαπητέ Ανώνυμε 11.52.μ.μ θα Πρέπει να Αντιδράσουμε. Αυτό Δεν θα Περάσει. Θα το Δεις.