18/1/10

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ;




Θα μας το πουν δύο νέες από το Ιράν, που ξάφνιασαν τον κόσμο με τον ηρωισμό τους. Η 27χρονη Μαργιέμ και η 30χρονη Μαρζιέχ. Οι δύο κοπέλλες, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Βild, κρατούνται στη φυλακή Ενin της Τεχεράνης, από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, σ' ένα κελί μαζί με άλλες 27 γυναίκες.
 

Η σύλληψη έγινε μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι τους, όπου βρέθηκε η Καινή Διαθήκη! Οι δύο νεαρές γυναίκες πέρασαν από δίκη στις 9 Αυγούστου και καταδικάστηκαν σε θάνατο, αφού ο δημόσιος κατήγορος κ. Haddad τους ζήτησε ν' απαρνηθούν την πίστη τους γραπτά και προφορικά κι εκείνες δήλωσαν επανειλημμένα ότι «δεν μετανοιώνουν για τίποτε και δεν θα αρνηθούν την πίστη τους στο Χριστό».

Μη σταθείτε στη λύπη σας για τα δυο αυτά πρόσωπα. 


Θαυμάστε καλύτερα τόν ηρωισμό τους.

Και ζυγίστε την αξία του λόγου του Θεού!
 

Μετά από πολλές διαμαρτυρίες για τη φυλάκισή τους αποφυλακίσθηκαν, αλλά εκκρεμεί δίκη σε βάρος τους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην ιστοσελίδα της Sabatina James, συγκεκριμένα στη σελίδα http://www.sabatina-ev.de/Botschaft.html υπάρχει περιεκτική αναφορά στην υπόθεση. Εκεί μαθαίνουμε ότι οι δυο γυναίκες κρατούνται από τον Μάρτιο στη φυλακή Evin, αρχικά σε ένα κελί με άλλες 25 γυναίκες και στη συνέχεια σε απομόνωση, ότι η πρώτη μέρα της δίκης ήταν στις 9 Αυγούστου και ότι παρότι ο δημόσιος κατήγορος κ. Haddad πίεσε να απαρνηθούν την πίστη τους γραπτά και προφορικά, εκείνες δήλωσαν επανειλημμένα ότι «δεν μετανιώνουν για τίποτα και δεν θα αρνηθούν την πίστη τους στον Χριστό».