2/11/16

Μεγάλο χτύπημα εναντίον των πειραμάτων σε ανθρώπινα έμβρυα η πανευρωπαϊκή δράση “One Of Us”Χαιρετίζουμε με πολλά χαρά την επιτυχία της πανευρωπαϊκής δράσης “One Of Us” (Ένας από εμάς).

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της και στην Ελλάδα, ιδιαιτέρως στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Πρεσβυτέρα - Δρ. Θεολογίας - Φιλόλογο Βαρβάρα Μεταλληνού και στο Σύλλογο «Αγκαλιά».
Με τη δράση αυτή διακηρύχθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο (με παγκόσμια απήχηση) η αναγνώριση της πανθομολογούμενης αλήθειας ότι κάθε κυοφορούμενο έμβρυο είναι πλήρης άνθρωπος, σαν «Ένας από μας», “One Of Us”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (European Commission) η δράση αυτή κατατάσσεται ως 3η επιτυχημένη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.Το ζήτημα θα συζητηθεί εκ νέου στο ΕΚ μέσα στο έτος 2017 και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να σας κρατήσουμε ενήμερους.

Υπευνθυμίζουμε ότι, με βάση τη Συνθήκη της Λισαβόνας, για κάθε ζήτημα για το οποίο συγκεντρώνονται 1.000.000 υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών, αυτό οδηγείται προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως έγινε με την εν λόγω δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: