13/2/16

Το Αιγαίο θρηνεί... τρία παιδιά του


"Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός. Αποφοίτησε δεύτερος από την σχολή ναυτικών δοκίμων. Δεν ήταν ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος. Του αξίζει τιμή, διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες.

Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων. Από προχθές το αγόρι μου πέρασε επαξίως στο πάνθεον των ηρώων αυτού του περήφανου Έθνους, αγωνιζόμενος κατά των προαιωνίων εχθρών της πατρίδος μας.

Είμαι υπερήφανος που υπήρξε γιος μου. Μπορεί του γιου μου να έσβησε της ζωής του το καντήλι, όμως είμαι βέβαιος ότι η Παναγιά τον κρατά στοργικά στην αγκαλιά της όπως τον μονάκριβο γιο της...".


Παναγιώτης Πανανάς

(πατέρας του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Κωνσταντίνου Πανανά
που κατέπεσε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016
στις 02:45 την περιοχή της Κινάρου)



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντη πατέρα που γέννησες και ανάθρεψες με την Ελληνική ψυχή σου έναν Ήρωα γιο σκύβωντας με αυταπάρνηση στην Τιμή της Πατρίδος αρετή που αρκετοί έχουμε λησμονήσει σήμερα. Μαζί το χώμα της αιματοβαμμένης Ελληνικής γης που θα τον αγκαλιάσει θα βρίσκεται στις ψυχές όλων μας ΑΘΑΝΑΤΟΣ Παρών στο μεγα Προσκλητήριο Του Ουρανού γιατί ΕΠΕΣΕΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μαζί με τους άλλους δύο Ηρωες συναδέλφους του. ΑΘΑΝΑΤΟΙ συμπληρώνουν τον αιώνιο χορό των Ηρώων της Φυλης μας που δεν θα σταματήσει ποτέ όσο υπάρχουν ΛΕΒΕΝΤΕΣ σαν εσένα που γεννούν και αναθρέφουν ΗΡΩΕΣ για την πολύπαθη Πατρίδα μας. Αιώνιο παράδειγμα αυτοθυσίας για όλους μας. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ!!! Το κεράκι που άναψαν θα μένει άσβεστο στις καρδιές μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ!!! ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΑΘΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ!!!!ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τιμή σε σας και δόξα

Ανώνυμος είπε...

Μικρή με βάζαν ποιήματα να πω με την ποδιά
μα εγώ με τα χτυπήματα που είχα στην καρδιά
με τον εχθρό τα λέω

Πολλοί με κατακτήσανε δεν είσαι μόνο εσύ
Το σώμα μου αποκτήσανε κι είδαν θαλασσί
το πρώτο Εγώ το Αιγαίο

Μια κορδέλα περασμένη τριγύρω απ’ τον ώμο μου λοξά
Σ’ ένα βράχο ανεβασμένη πατρίδα ο νους μου φώναξα

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντίνου Καβάφη «Θερμοπύλες»
"Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες"

Με τέτοιους Ήρωες, και με τέτοιους Ηρωικούς Γονείς

όλες οι "προβλέψεις" θα διαψευστούν. Ας γεμίσαμε στην Ελλαδούλα μας από Εφιάλτες...! Ούτε οι "Μήδοι" θα διαβούν, μήτε το τέλος του Ελληνισμού μας θα έρθει! Γι αυτό και περισσότερη τιμή τούς πρέπει!!