9/4/12

Γίνεται να υπάρχουν κανόνες δίχως κάποιος να τους έχει θέσει; (2)


Η κλίση της Γης στον άξονα τού Ισημερινού είναι ακριβώς 23º μοίρες. Μόνο με τόσες μοίρες γωνία μπορούμε να έχουμε τίς 4 εποχές τού έτους.

Και πάντα οι επιστήμονες φοβούνται, ότι σε ένα γενικευμένο πυρηνικό πόλεμο μπορεί να διαταραχθεί ο άξονας και η γωνία, με καταστροφικές συνέπειες για τις εποχές, την άνθιση, την καρποφορία, και το περιβάλλον.


Πιθανόν, μικρό δείγμα αλλαγής εποχών έχουμε τα τελευταία χρόνια, με τις υπόγειες δοκιμές πυρηνικών όπλων...


Στα 40 Km πάνω από την θάλασσα υπάρχει το στρώμα - φίλτρο τού Όζοντος, που είναι σαν συμπεπυκνωμένο οξυγόνο. Το 70% ακτινοβολίας τού Ήλιου παγιδεύεται από το Όζον.


Εάν δεν συνέβαινε αυτό, οι υπεριώδεις - κοσμικές ακτινοβολίες θα μας καψάλιζαν, πράγμα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με τις τρύπες τού Όζοντος, πάνω στην Ανταρκτική κατ΄αρχάς και στην Ευρώπη μετέπειτα. Το Όζον διατηρείται πάντα σε σταθερή αναλογία 0,03% .


Η ρύθμιση στο 0,03% είναι έργο Πρόνοιας Θεού για την διατήρηση τής δημιουργίας.


Οι τρύπες θανάτου είναι έργον ανθρώπων, με όλες τις από τούτο συνέπειες...


Ο αέρας αναπνοής ανθρώπων και ζώων συνίσταται σε δυό κρίσιμες αναλογίες, χωρίς να επηρεάζεται από τους ρύπους, χωρίς να αλλάζει από τις αναθυμιάσεις.


Είναι πάντα 79% άζωτο και 21% οξυγόνο.


Εάν είχαμε λιγότερο οξυγόνο θα είχαμε ταχυπαλμίες και δύσπνοια, εάν είχαμε περισσότερο οι έντονες καύσεις των οργανισμών θα επέφερε πρόωρο γήρας. Και ακόμη, με έναν μόνο κεραυνό θα άρπαζαν φωτιά, σαν με βενζίνη, τεράστιες δασικές εκτάσεις... Το άζωτο, είναι τελείως αβλαβές, μαλακτικό τού οξυγόνου, σ΄ αυτήν μόνο την αναλογία.


Τυχαία όλα αυτά;

Πηγή: RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: