26/8/10

Επίσκεψη του Μητροπολίτου μας στην Άγκυρα

Δείχνοντας την αγάπη του προς τη νεότητα αλλά και το ενδιαφέρον του για το έργο που επιτελείται στην κατασκήνωση, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ επισκέφθηκε και φέτος την Άγκυρα.
 

Τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου τον υποδέχτηκαν στην είσοδο της κατασκηνώσεως και κατόπιν κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στον Ι. Ν. των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. Εκεί έψαλλαν κάποιους ύμνους και ο Επίσκοπος μίλησε στα παιδιά με πατρική αγάπη και ενδιαφέρον.

Ανέλυσε τους λόγους του ΠατροΚοσμά "Χριστός και Ελλάδα σάς χρειάζονται" ενώ χαρακτήρισε τα παιδιά που πηγαίνουν σε χριστιανικές κατασκηνώσεις ως "τυχερά" γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν με πρόγραμμα τη χριστιανική ζωή.
 

Ο κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ παρακολούθησε και την υποστολή της σημαίας ενώ παρακάθισε και στο δείπνο με τα παιδιά και άκουσε με χαρά τα τραγούδια και τις κραυγές τους. Τα ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αστειεύτηκε μαζί τους και η βραδιά τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους μας.






ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ - ΑΓΚΥΡΑ 2010


Στην υποστολή της σημαίας


Με τις κυρίες που διακονούν στην κουζίνα








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε το έργο σας. Ακόμα και αν κανείς δεν λέει την αλήθεια, εσείς βοηθήστε τα παιδιά μας. Πράγματι τυχερά όσα ήρθαν

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτογραφίες μου έφεραν στην μνήμη υπέροχες κατασκηνωτικές μέρες στην Παναγοπούλα. Όμορφες μέρες ανέμελες χαρούμενες και ανεπανάληπτες. Σας πρόλαβα κ. Κωστόπουλε στην αρχή ως αρχηγό και μετά ως επόπτη. Φέρνω στην μνήμη μου τις στιγμές που μας χαρίζατε γέλιο και ευθυμία σε τραπεζαρία και σημαία καθώς και την αυστηρότητά σας. Ως αρχηγός είσαστε άπιαστος. Τον κ. Σταθούλια Εμμανουήλ που είδα στις φωτό τον είχα ομαδάρχη το ίδιο τον κ. Στανίτσα Νικό και Παναγιωτόπουλο Αλέξανδρο. Ως αρχηγό είχα μια χρονιά τον κ. Παναγιωτόπουλο Γιάννη με υπαρχηγό τον κ. Σταθούλια Βασίλη. Θα ήθελα να ερχόμουν στην κατασκήνωση να σας δω όχι πλέον ως κατασκηνωτής αλλά για να σας ευχαριστήσω όλους για την προσφορά σας. Τις ευχαριστίες μου απευθύνω και στις κυρίες της κουζίνας τα φαγητά και τα γλυκά, αν και για πολλά άτομα πάντα πεντανόστιμα. Α! και κάτι ακόμη μην ξεχάσω τον τροφοδότη κ. Γεωργιόπουλο που καθημερινά ενώ τρώγαμε το πρωινό αυτός ξεφόρτωνε τρόφιμα.
Σας ευχαριστώ.
Ανδρέας Μ.

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ ενθαρρυντικό να επισκέπτεται ο δεσπότης νέα παιδιά και να συνομιλεί με αυτά.Όπως ελπίζουμε όλοι αυτοί που εμφανίζονται τετοιες στιγμές στο χριστιανικό έργο να παραμένουν και όταν τα φώτα "πέφτουν"..το χριστιανικό έργο θέλει πολύ βοήθεια,δεν είναι μόνο όταν έρχεται ο δεσπότης...