22/8/10

Κατασκήνωση για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου-Ανταπόκριση από Άγκυρα

Τη θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα στην κατασκήνωση ο π. Σωτήριος Τσάφος. Πριν το τέλος τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του Παναγιώτη Βλάχου, ενός παλαιού κατασκηνωτή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα χθες το απόγευμα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα στις 5.00 μ.μ. στον Ι. Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παραλίας.

Προσευχόμαστε στο Θεό να αναπαύσει στα δεξιά του τον αγαπητό φίλο και αδελφό Παναγιώτη, και να χαρίσει παρηγοριά και δύναμη στους γονείς και τα αδέλφια του.
Καλή Ανάσταση!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το best.gr

Ένας 29χρονος από την Πάτρα βρήκε τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα, λίγο πριν τις 6, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε δέντρο. Νεκρός είναι ο Παναγιώτης Βλάχος ενώ το δυστύχημα συνέβη στο Κάτω Σαμικό Ηλείας.

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία του η μνήμη. Κρίμα το παλικάρι. Ήμασταν κατασκήνωση μαζί

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Ένας συγκατασκηνωτής από την ίδια ομάδα στην Άγκυρα.

Ανώνυμος είπε...

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας νεαρός από την Πάτρα, στις 5.45 το απόγευμα του Σαββάτου,
έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Κάτω Σαμικού Ηλείας. Πρόκειται για τον 29χρονο Παναγιώτη Βλάχο, ιδιοκτήτη καταστήματος συσσωρευτών, επί της Αγίου Ανδρέου, κάτοικο εν ζωή Δήμου Παραλίας, ο οποίος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του, κατευθυνόμενος προς χωριό της Κυπαρισσίας, τόπο καταγωγής του πατέρα του, Τάσου, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχό της, βγήκε εκτός του οδοστρώματος και προσέκρουσε σ' ένα δένδρο.
Ακόμη τραγικότερο είναι το γεγονός ότι το δυστύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια του αδελφού του, που συνταξίδευε προς τον ίδιο προορισμό με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Και οι δύο μετέβαιναν στην περιοχή, προκειμένου να παραλάβουν τους γονείς τους, που βρίσκονταν στο χωριό για διακοπές, καθώς και την αδελφή τους, Ειρήνη, σύζυγο του εφημέριου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, π. Χρυσόστομου Αθανασόπουλου.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο νέο, η κηδεία του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα, σήμερα, Κυριακή, από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Παραλία.
Όπως ήταν φυσικό, το θλιβερό μαντάτο κυκλοφόρησε γρήγορα στην περιοχή, βυθίζοντας σε πένθος συγγενείς και φίλους, καθώς η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

πηγή: attacktv.gr