9/4/18

Εκοιμήθη ο Δημήτριος Γαρουφαλής, Πρόεδρος της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου




Ανήμερα της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας έφυγε από κοντά μας ο σεβαστός μας Δημήτριος Γαρουφαλής από το Αγρίνιο σε ηλικία 75 ετών.

Δημιούργησε ευλογημένη, χριστιανική και υπερπολύτεκνη  οικογένεια καθώς με τη σύζυγό του Ελπίδα Τσαντήλα απέκτησαν 7 παιδιά και 12 εγγόνια. 

Διετέλεσε στέλεχος της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου για 50 χρόνια και πρόεδρος της Ενώσεως αυτής για 30 ολόκληρα χρόνια. Ήταν ακούραστος εργάτης στο ιεραποστολικό έργο του Αγρινίου πρωτοστατώντας σε πολλά έργα για σειρά ετών όπως στο Γηροκομείο Αγρινίου, στην Κατασκήνωση του Αγίου Βλασίου αλλά και στο κτίριο της Χριστιανικής Ένωσης.

Το γνήσιο ιεραποστολικό του φρόνημα, το χαμόγελο και η γαλήνη με την οποία διαχειριζόταν τις δυσκολίες κέρδιζε τους πάντες γύρω του. Ήταν αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία του Αγρινίου και συμπαραστεκόταν θυσιαστικά και με όλες του τις δυνάμεις σε κάθε αγαθό έργο. 

Τον θυμόμαστε κάθε χρόνο να επισκέπτεται και την κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ στο διήμερο παλαιών κατασκηνωτών ενώ τακτικά ήταν παρών και στο ετήσιο Παιδαγωγικό Συνέδριο που διοργάνωνε η Χριστιανική Εστία Πατρών. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ας απολαύσει την Βασιλεία του Θεού που τόσο πόθησε στην επίγεια ζωή του.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ.Ε.Χ.Α. ΠΑΤΡΩΝ


Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018 
και ώρα 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.


3 σχόλια:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Χριστός Ανέστη! Το χριστιανικό Έργο της Λαμίας που γνώριζε τον εκλιπόντα από τα συνέδρια στελεχών συλλυπείται για την αιφνίδια κοίμησή του. Εύχεται όπως ο Άγιος Θεός αναπληρώσει το κενό στο Χριστιανικό Έργο. Στην δε οικογένεια του εκλιπόντος την άνωθεν παρηγορία. Αιωνία η μνήμη αυτού

Ανώνυμος είπε...

Αιώνια η μνήμη του. Πολύ έξυπνος και αποτελεσματικός στην διακονία του.

Ανώνυμος είπε...

Πνευματικός άνθρωπος και με αγάπη πολύ. Κινούνταν σιωπηλά και αθόρυβα