11/10/16

Ένδυμά μας ο Χριστός. Γνωριμία με το Μυστήριο του Αγ. Βαπτίσματος και του Ιερού ΧρίσματοςΧρονολογία έκδοσης: 09 2016
ISBN: 9789604952083
Σχήμα: 17x24
Σελίδες: 164
Εκδότης: ΑΘΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Κωδικός βιβλίου: 39041
Διαθεσιμότητα: ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ


Περιγραφή

Όσοι βαπτισθήκατε στο όνομα του Χριστού, ντυθήκατε τον Χριστό. Οι βαπτισμένοι χριστιανοί δεν φορούν τον παλαιό άνθρωπο με τα πάθη και τις αμαρτωλές επιθυμίες του, αλλά είναι ντυμένοι τον καινούργιο άνθρωπο. Ντύθηκαν τον ίδιο τον Χριστό, που ζει τώρα μέσα στις καρδιές τους. Έδιωξαν τον θάνατο και ντύθηκαν την αθανασία... 

Με το βιβλίο αυτό, δεύτερο στη σειρά από μια ομάδα βιβλίων αφιερωμένη στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας, ο Γιώργος Δανιάς και η Χριστίνα Χατζηθανάση- Δανιά προσφέρουν μία απλή, κατανοητή αλλά και απόλυτα στηριγμένη στην ορθόδοξη γραμματεία γνωριμία με το Μυστήριο του αγίου Βαπτίσματος και του ιερού Χρίσματος. Το κείμενο διανθίζουν ιστορίες από την εκκλησιαστική μας παράδοση, καθώς και σχέδια της εικονογράφου Παρασκευής Χατζηθανάση- Αντωνάτου. 

Η όλη έκδοση απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά και εφήβους και μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό βοήθημα για εκπαιδευτικούς και κατηχητές. Παράλληλα, με την παράθεση της ακολουθίας του αγίου Βαπτίσματος, δίνεται η δυνατότητα της προετοιμασίας στους αναδόχους και τους γονείς για την τέλεση του Μυστηρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: