31/8/13

Κατασκηνωτική περίοδος 2013 στην Άγκυρα: τέλος


Έφυγαν σήμερα και οι τελευταίοι κατασκηνωτές από την κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ, αγαπητοί φίλοι. Η κατασκηνωτική περίοδος 2013 έφτασε στο τέλος της.

Ύμνο δοξολογίας αναπέμπουμε προς το Θεό για τις άπειρες ευεργεσίες και δωρεές του. Το χέρι Του μάς σκέπαζε και μας καθοδηγούσε πάντοτε.

Θερμές οι ευχαριστίες μας και προς τον Ποιμενάρχη μας, Σεβ. Μητροπ. Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, για την άοκνη συμπαράσταση στο έργο της κατασκηνώσεως, την συνεχή στήριξη και ευλογία στο έργο της, μάλιστα δε και για την επίσκεψή του σε αυτή που τόση χαρά έδωσε σε όλα τα παιδιά.
 
Ευγνώμονες ευχαριστίες απευθύνουμε και προς τους Πνευματικούς μας Πατέρες που κατευθύνουν το έργο της κατασκήνωσης, τους Αρχηγούς και τις Αρχηγούς, τους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισσες που προσέφεραν θυσιαστικά χρόνο, κόπο, πολύτιμες υπηρεσίες διακονίας προς τα μικρότερα αδέλφια μας. Ο Κύριος να τους δυναμώνει και να ευλογήσει τη σπορά του θείου λόγου που έκαναν και φέτος.

Ειλικρινή αισθήματα αγάπης και ευχαριστίες εκφράζουμε και προς τις υπεύθυνες κυρίες διαχειρίστριες της κουζίνας και προς όλες εκείνες τις κυρίες που προσέφεραν, πάντα εθελοντικά και αφιλοκερδώς, το χρόνο και τον κόπο τους διακονώντας στην κουζίνα της κατασκήνωσης. Η εισφορά τους στο έργο της κατασκήνωσης είναι ανυπολόγιστη.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά και τους ανώνυμους και επώνυμους δωρητές μας που σήκωσαν και αυτοί το βάρος της λειτουργίας της κατασκήνωσης. Χωρίς τις δωρεές τους η κατασκήνωση θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσει με τόσο χαμηλά τροφεία.

Ευχόμαστε και του χρόνου να συστρατευτούμε στον ωραίο αυτό αγώνα. Η ικανοποίηση, η χαρά και η ωφέλεια των παιδικών ψυχών που περιμένουν κάθε χρόνο την κατασκήνωση, μάς δίνουν δύναμη και ελπίδα. Να είστε όλοι καλά!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ 



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sycxaritiria gia to ergo poy prosferete

Ανώνυμος είπε...

Πολλές ευχαριστίες σε όλους και όλες...

Ανώνυμος είπε...

Συγκινητικό το μήνυμα του ΔΣ της ΓΕΧΑ.

Ευχαριστίες όμως πολλές αξίζουν και σε εσάς, τον πρόεδρο, τον ταμία και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της ΓΕΧΑ Πατρών, που χωρίς εσάς δεν θα λειτουργούσε η κατασκήνωση.

Είσθε όλοι νέοι άνθρωποι, με τις οικογένειές σας και τα παιδιά σας και όμως, εκεί, στον αγώνα τον καλό..

Να είστε και εσείς πάντα καλά!

Και του χρόνου!

(ένας γονέας)

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε θερμά για όλα. η προσφορά σας μεγάλη

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός να σας δυναμώνει. Λίγοι ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας όπως εσείς. Οι εντυπώσεις τους υπέροχες

Ανώνυμος είπε...

Μέσα μας αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χαρίζει ακόμα ευκαιρίες όπως αυτή της κατασκήνωσης στην Παναγοπούλα. Είναι το ποθητό λιμάνι από τις φουρτούνες που περνάμε καθημερινά στην ζωή μας. Να έχετε την ευλογία του Θεού και την Χάρη Της Παναγίας μας.