31/3/09

Αγώνες στην Άγκυρα

Αν και αργήσαμε λίγο, παρουσιάζουμε την επίσκεψη των ομάδων μας και των κατηχητικών στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ την 3η Κυριακή των Νηστειών. Μετά τον εκκλησιασμό μας στη Χριστ. Εστία πήγαμε στην κατασκήνωση για να παίξουμε στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Παίξαμε, ξεκουραστήκαμε, φάγαμε και κάτι πρόχειρο - ευγενική προσφορά κάποιων καλών κυριών...
Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:
Ανθούπολη - Β΄/Γ΄ Γυμνασίου Εστίας 18-3 Ανάληψη - Αγ. Διονύσιος 2-4 Α΄ Γυμνασίου Εστίας - Λάγγουρας 6-1 Εγλυκάδα – Αγία Μαρίνα 12-14 (φιλικό)
Στην κατασκήνωση υποδεχτήκαμε για πρώτη φορά και τους φίλους μας από το νεοσύστατο κατηχητικό της Αγ. Μαρίνας. Σας περιμένουμε και το καλοκαίρι παιδιά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα και τούτη τη φορά

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις των Ομάδων μας φέτος. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη. Μην ξεχνάμε και τον πρωϊνό εκκλησιασμό στη Χριστιανική Εστία σε ένα κατάμεστο Ιερό Ναό!!!
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ την κ. Μπουκεστιάνου για το εκπληκτικό γεύμα (σάντουιτς, πίττες, κεφτεδάκια, γλυκό) που μας ετοίμασε με πολλή αγάπη και την μοναδική της μαγειρική τέχνη. Και του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή. Μάθε πού παίζεις