23/2/09

Τραγουδώντας τη χαρά στη ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ

Ένα απ' τα πολλά τραγούδια που έχει συνθέσει ομαδάρχης μου, με ταλέντο στη μουσική, και μου έστειλε είναι και το ακόλουθο. Έγραψε τη μουσική και τους στίχους με την ευκαιρία της περσινής ΓΙΟΡΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, στην οποία με ενθουσιασμό συμμετείχε. Τον ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε ν' ακούσουμε και άλλους καρπούς των κόπων του...
Γ Ι Ο Ρ Τ Η Χ Α Ρ Α Σ Σαν παιδί στο Χριστό να μιλάς και να χαμογελάς κι η ζωή θα' ναι όπου κι αν πας μια γιορτή χαράς. Μια γιορτή, γιορτή χαράς η ζωή στο Χριστό. Να γελάς, πάντα να τραγουδάς τη χαρά των παιδιών. Σαν παιδί το Χριστό να ζητάς και χαρά να σκορπάς κι ζωή θα' ναι αν αγαπάς μια γιορτή χαράς. Σαν παιδί στη χαρά να πετάς όνειρα να τολμάς η ζωή είναι... μη σταματάς μια Γιορτή Χαράς!
Το τραγούδι μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/201525574/Giorti_xaras_2009-Xristianiki_estia_patrwn.mp3.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τραγούδια καινούρια έχουν ειπωθεί κατά καιρούς στην κατασκήνωση, φτιαγμένα από τους ομαδαρχες και τα παιδιά, κυρίως τα μεγαλύτερα. Δεν πρέπει αυτά να τα μαζέψετε και να τα κάνετε cd?

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε ψηφιακούς δίσκους που κανένας δεν ακούει. Ας τα λένε τα παιδιά και φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο ρυθμός... δεν το ανεβάζεις να το ακούμε κατευθείαν;

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχος ύμνος με μεγίστην πνευματική ωφέλεια υπό των στίχων του αξιοτίμου κ. Γεωργίου Σκόνδρα και με αξιόλογον μουσικήν επένδυσιν. Συγχαρητήρια εις τον φιλόλογον κ.Γεώργιον Σκόνδραν.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο φιλόλογο Γ.Σ. για την δουλειά που κάνει, για το ταλέντο του που αξιοποιεί.
Στην κατασκήνωση τραγουδάμε και δικά του τραγούδια

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνήσω με τον ανώνυμο 23 Φεβρουάριος 4:20 μμ.
Νομίζω ότι τουλάχιστον τα 2 cd's που έχουν εκδοθεί από τις ομάδες μας, οι "Ουρανοδρόμοι" και η "Συντροφιά των Αγγέλων", τα οποία τα χαρήκαμε με τους κατασκηνωτές στην Άγκυρα, ακούγονται! Και απ' ότι μαθαίνω από Αθήνα, έχουν και κίνηση.
Η Πάτρα έχει μουσική παράδοση, έχει προσφέρει στις κατασκηνώσεις μας ωραία τραγούδια. Θα πρότεινα στον φίλο μας να εύχεται να συνεχίζουμε να γεμίζουμε τις θήκες μας με τέτοια cd's.