25/8/24

Λήξη κατασκηνωτικής περιόδου "ΑΓΚΥΡΑ 2024" - ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 


Με την αναχώρηση και των εκατό κατασκηνωτών γυμνασίου και λυκείου που φιλοξενήθηκαν τον Αύγουστο στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ, ολοκληρώθηκε και η φετινή κατασκηνωτική περίοδος, αγαπητοί μας φίλοι.

Αναπέμπουμε ύμνο δοξολογίας προς τον Τριαδικό Θεό και τους Αγ. Τεσσαράκοντα Μάρτυρες που "σκέπασαν" την κατασκήνωση και αυτό το καλοκαίρι και μας φύλαξαν από κάθε κακό. 

Ευχαριστούμε ευγνωμόνως τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ.κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ που ευλογούν πατρικά το έργο που επιτελείται στον κατασκηνωτικό χώρο επί σειρά ετών. Εκφράζουμε τη χαρά και τη συγκίνησή μας για την επίσκεψη του Μητροπολίτου μας στις 12 Αυγούστου και τα ιερά λείψανα του Αγ. Γερβασίου που μετέφερε προς αγιασμό όλων μας. 

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες προς τον π. Σωτήριο Τσάφο, τον π. Χριστοφόρο Μυτιλήνη και τον π. Γαβριήλ Κωνσταντινίδη για τη συνεχή πνευματική καθοδήγηση της κατασκήνωσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τις αρχηγούς και τους αρχηγούς όλων των κατασκηνωτικών περιόδων που είχαν την ευθύνη καθώς και τα δεκάδες στελέχη μας, ομαδάρχισσες και ομαδάρχες, που στάθηκαν δίπλα στους κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες με πνεύμα θυσίας και αληθινής αγάπης. Θα προσευχόμαστε ο Κύριος να τους ενισχύει πάντοτε και να ανταποδίδει πλούσια την προσφορά αυτή της αγάπης τους.

Ευγνώμονες ευχαριστίες και σε όλες τις κυρίες και δεσποινίδες που αφιλοκερδώς διηκόνησαν στο χώρο της κουζίνας και της διαχείρισής της. Αναγνωρίζουμε τον κόπο και την προσφορά τους σε ιδιαίτερα δύσκολες λόγω της ζέστης συνθήκες, τη σημαντική συμβολή τους στη δίμηνη λειτουργία της κατασκήνωσης και ευχόμαστε πάντα ο Θεός να τις έχει καλά, υγιείς και δυνατές.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους και ανώνυμους φίλους και δωρητές που στήριξαν την ένωσή μας και φέτος προσφέροντας είδη ή χρηματικά ποσά για την απρόσκοπτη λειτουργία της κατασκήνωσης. Ευχόμαστε ο Κύριος να τους ανταμείψει πολλαπλάσια.

Τέλος, χαιρετίζουμε όλες τις κατασκηνώτριες και όλους τους κατασκηνωτές από την Α' δημοτικού έως και τους φοιτητές και φοιτήτριες που συμμετείχαν φέτος στα κατασκηνωτικά μας προγράμματα. Τους συγχαίρουμε για το ήθος και τη συμπεριφορά τους, την καλή διάθεση που επέδειξαν και τους καλούμε να τηρήσουν στην καθημερινότητά τους τα μηνύματα ζωής που έδωσε και αυτή τη χρονιά η αγαπημένη μας κατασκήνωση. 

Τους προσκαλούμε όλους να στελεχώσουν από το φθινόπωρο τις κατηχητικές ομάδες γιατί εκεί θα βρουν την αγνή χαρά, την αληθινή φιλία και θα είναι συντροφιά τους η ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Εμείς από τη μεριά μας ετοιμαζόμαστε για την κατασκηνωτική περίοδο του 2025!

Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου!


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά μας συγκινείτε με τέτοια θερμά λόγια. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα σοι ο θεός. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπεύθυνους που και φέτος έκαναν τα πάντα για να έχουν τόσα παιδιά το δώρο αυτής της κατασκήνωσης. Και του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ. Όποιος έχει πάει σε κατασκήνωση κερδοσκοπικού τύπου καταλαβαίνει αμέσως την διαφορά. Η ΑΓΚΥΡΑ είναι αλλιώς. Λ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε και εμείς από τη μεριά μας όλα τα στελέχη που διηκόνησαν και φέτος στην αγαπημένη Άγκυρα των παιδιών μας! Πέρασαν φανταστικά και όλα ήταν καλά και ευλογημένα!

Ευχαριστούμε όμως και εσάς, τα μέλη του Δ.Σ. της ΓΕΧΑ Πατρών, γιατί η διακονία σας μπορεί να μην φαίνεται, να μην 'διαφημίζεται', είναι όμως εξόχως σημαντική και πολύτιμη. Αρχηγός βέβαια είναι ο Κύριός μας, εσείς όμως παίρνετε στις πλάτες σας ενώπιον των νόμων της πολιτείας την ευθύνη της λειτουργίας της κατασκήνωσης! Εσείς καθημερινά φροντίζετε να μην λείψει τίποτα στα παιδιά, εσείς τρέχετε όλο τον χρόνο για ό,τι χρειαστεί. Και αυτό το κάνετε εθελοντικά! Ο Θεός ας ανταποδώσει τον κόπο σας πλουσιοπάροχα! Ευχαριστούμε!

Αν.Παν.

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω... Μπράβο σας

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε πολύ το ΔΣ της ΓΕΧΑ για τους κόπους και τις θυσίες του! Και του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου. Ο γιος μου γύρισε ενθουσιασμένος κ ωφελημένος. Σας ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά και όλα ωραία. Νιώθουμε ασφάλεια για την κατασκήνωση αυτή. Ευχαριστούμε