6/8/22

Γιορτάσαμε στο εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως στην "ΑΓΚΥΡΑ"

 




Στην Άγκυρα σήμερα βρεθήκαμε, αγαπητοί φίλοι, όπου γιόρταζε το γραφικό εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Μαζί με πολλούς παλαιούς κατασκηνωτές και τις οικογένειές τους αφού το καθιερωμένο διήμερο ξεκίνησε και αυτό σήμερα.

Τον όρθρο και τη θ. Λειτουργία τέλεσαν οι παν. αρχμ. π. Σωτήριος Τσάφος και π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης. Τον θείο λόγο κήρυξε ο θεολόγος της αδελφότητας κ. Παπαδόπουλος Ανδρέας που αναφέρθηκε στην εορτή της Μεταμορφώσεως αντλώντας μηνύματα από τα λόγια του Θεού Πατρός "Αυτού ακούετε". Μίλησε για όσα και όσους δεν πρέπει να υπακούουμε αλλά και για όσα και όσους θα πρέπει. Στο τέλος ευχήθηκε και για τη δική μας μεταμόρφωση που είναι ένας διαρκής αγώνας μέχρι το τέλος της ζωής μας.

Στη συνέχεια ο π. Χριστοφόρος ευλόγησε τα σταφύλια και τέλος, ο π. Σωτήριος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τις ευχές που του απηύθυναν για την ονομαστική του εορτή.

Η ΓΕΧΑ Πατρών εύχεται ολοψύχως στον εορτάζοντα σεβ. π. Σωτήριο να συνεχίσει να είναι "επί των επάλξεων" για πολλά χρόνια ακόμα, να μας νουθετεί και να μας καθοδηγεί "εν σοφία" και να τον γεμίζει ο μεταμορφωθείς Κύριος με υγεία κραταιά, δύναμη και θεία πνοή ώστε να ξεκουράζει πνευματικά όλους όσους προστρέχουν κοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: