16/2/20

"Έφυγε" για την ουράνια πατρίδα ο Κωνσταντίνος Μενούνος


«Έφυγε» για την ουράνια πατρίδα το  Σάββατο 15.2.20 ο σεβαστός μας Κωνσταντίνος Μενούνος, 20 μόλις ημέρες μετά την εκδημία της εκλεκτής συζύγου του Αντιγόνης. 

Η ηρεμία της έκφρασης και φωνής του, η γλυκύτητα του προσώπου και η ευγένεια του χαρακτήρα του ανέπαυαν όσους συνεργάζονταν μαζί του. 

Προσέφερε πολλές και καλές υπηρεσίες ως Γραμματέας στο Δ.Σ. της Χριστιανικής Εστίας Πατρών για πολλές δεκαετίες αγωνιζόμενος καθημερινά με σθένος και υπομονή απ’ το γραφείο του 1ου ορόφου για τη διευθέτηση πολλών και δυσεπίλυτων θεμάτων.

Εργάστηκε ανιδιοτελώς, ταπεινά και αθόρυβα, με γνήσιο ιεραποστολικό φρόνημα και χωρίς να ζητήσει τίποτα για τον εαυτό του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει στα έργα της αγάπης και ιεραποστολής και, αν και ολιγόλογος, μας έδινε πολύτιμες συμβουλές από τη μεγάλη πείρα του στη διαχείριση της γραμματείας του Συλλόγου.

Από το 1969 ήταν πιστό μέλος και της Ενώσεώς μας, της ΓΕΧΑ Πατρών, και με άοκνο ενδιαφέρον όχι μόνο παρακολουθούσε από κοντά το έργο της κατασκήνωσης αλλά το στήριζε παντοιοτρόπως.

Ευχόμαστε ο καλός Θεός που γνωρίζει τους κόπους που κατέβαλε για όλους μας, να τον κατατάξει “εν χώρα ζώντων” ώστε να γεύεται μαζί με τη σύζυγό του Αντιγόνη την ανεκλάλητη χαρά του Παραδείσου.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!


Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 
και ώρα 11 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: