4/2/20

Τι αλήθεια φοβήθηκε η υπουργός Παιδείας;


Σάλος και πάλι από αναρτήσεις στα social media. Θέμα εκεί που δεν υπάρχει... Και η Υπουργός ζηλεύοντας τη "δόξα" και τη βιασύνη του συναδέλφου της Κ. Καραμανλή έκανε ακριβώς το ίδιο. Δεν άντεξε ούτε μία ημέρα. Πιέστηκε... και υπαναχώρησε... Τι συνέβη; Αλήθεια το έψαξε το θέμα;

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων απέστειλε εγκύκλιο ενημερωτική για εκδήλωση - ημερίδα με θέμα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, METRO, Σταθμός «Ευαγγελισμός»). 

Τέτοιες ενημερωτικές εγκύκλιοι φτάνουν καθημερινά στα σχολεία πάρα πολλές μέσω την οικείων διευθύνσεων για θέματα παιδαγωγικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος (θεατρ. παραστάσεις, διαγωνισμοί, συνέδρια, ημερίδες κλπ) προτρέποντας μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν.

Αμέσως η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας προχώρησε σε ανακοίνωση-καταγγελία σχετικά με τη στήριξη του υπουργείου στη «Χριστιανική Αγωγή» παραπονούμενη για την αποστασιοποίησή της ως προς την ΑΣΓΜΕ και τις πρωτοβουλίες της.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του Τμήματος Παιδείας, κατηγόρησε την υπουργό Παιδείας ότι επιχειρεί να μετατρέψει το υπουργείο σε παραμάγαζο παραθρησκευτικών οργανώσεων: "Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν την εν λόγω (παρα)θρησκευτική οργάνωση, σημειώνουμε ότι συνδέεται οργανικά με την Αδελφότητα Θεολόγων “Ο Σωτήρ”, γνωστή για τις ακραίες αντιλήψεις και πρακτικές της"...

Όλα δε τα ενημερωτικά site και εφημερίδες δυσφημούν τη Χριστιανική Αγωγή (τη ΓΕΧΑ δηλαδή) και τη διοργάνωση της ημερίδας γιατί η ΓΕΧΑ "είναι ανάμεσα στα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία που στηρίζουν το κίνημα κατά των αμβλώσεων «Αφήστε με να ζήσω» που ανήρτησε αφίσες στο ΜΕΤΡΟ πριν λίγες ημέρες"!!!


Καταπληκτικό! Απαγορεύεται λοιπόν να υπάρχει η άλλη άποψη! Όλοι να συμφωνούμε! Δεν αντέχουμε να ακουστεί καν η αλήθεια των άλλων! Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Δύο πρόχειρες ανακοινώσεις χωρίς στοιχεία ήταν αρκετές για να τρομοκρατηθεί η Υπουργός και ν' ανακαλέσει το έγγραφό της. Φοβήθηκε μήπως και χαρακτηριστεί ακραία ή συντηρητική!!! 

Ας μην κόπτονται λοιπόν για τη Δημοκρατία και την ελευθεροτυπία. Είναι το λιγότερο υποκρισία!

Θερμά συγχαρητήρια κα Υπουργέ!

ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την εκδήλωση διοργανώνουν 20 χριστιανικά σωματεία. Γιατί χτυπάνε μόνο τη ΓΕΧΑ;

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρόμαστε οχι μόνο την υπουργαρα μας... Αλλά κ τον άξιο πρωθυπουργό μας!!! Εβηξε η "Αυγη", αρρώστησε η Κεραμεως!!! Ω καιροί.. ω ήθη!

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχωνεστε..."ινα συντριψω αυτους ως σκευη...ΚΕΡΑΜΕΩΣ.."
Προφητικο;
Τουλαχιστον παρήγορο!

Θάλεια είπε...

Είναι χυδαία όλη αυτη η επίθεση στην αδελφοτητα και στη ΓΕΧΑ...
Ειναι για λυπηση...
Εφόσον πολεμουνται,δείχνει οτι ειναι γνήσιο...
Έχει ο Θεός

Ανώνυμος είπε...

Φοβούνται την αλήθεια.... το αριστερό μπούλινγκ καλά κρατεί....

Το αιώνιο κόμπλεξ των δεξιών υπουργών μην φανούν οπισθοδρομικοί....

Τα ίδια τελικά θα δούμε και από αυτούς.... τρέμουν τον ίσκιο τους...

Καραμανλής, Κεραμέως κλπ ποιος ε΄χει σειρά να τρομοκρατηθεί;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στην εκδήλωση

Ανώνυμος είπε...

Φοβούνται τόσο πολύ την αλήθεια! Φοβούνται ουσιαστικά τη φωνή της συνείδησής τους η οποία τους πληροφορεί για το "λάθος" αλλά με κάθε τρόπο την "φιμώνουν". Ούτε τα αγέννητα παιδιά θέλουν να θυμούνται, ούτε το λόγο του Θεού, ούτε όλα αυτά τα οποία τους δημιουργούν σκέψεις, τύψεις, ενοχές. Ξέρουν την αλήθεια αλλά επιλέγουν το ψέμα και προσπαθούν να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι αυτό είναι το σωστό.
Ο Θεός να μας φωτίζει να μην χάνουμε το δρόμο γιατί αυτά που ζούμε είναι ένας παραλογισμός.

Ανώνυμος είπε...

Υπουργός για γέλια και για κλάματα!

Όλοι πρέπει να στείλουμε τη διαμαρτυρία μας στο μειλ της, εδώ: info@nikikerameus.gr

Για να καταλάβει οτι ήταν λάθος, και να μην το επαναλάβει...

Spy είπε...

Η αριστερολαγνεία της σημερινής κυβέρνησης καλά κρατεί. Πρρσοχή να μην στενοχωρήσουμε τους Συριζαίους και φανούμε οπισθοδρομικό.