28/3/17

Στιγμές από την φετινή θεατρική παράσταση "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ"


Πάνω από χίλια άτομα παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ» που παρουσίασε φέτος η θεατρική ομάδα της Χριστιανικής Εστίας Πατρών στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου του 1821.

Οι ρόλοι ερμηνεύτηκαν άψογα από τους φοιτητές ενώ το κοινό της πόλεως επιφύλαξε θερμή υποδοχή στο θεατρικό έργο. Άλλωστε το όραμα και τα ιδανικά που στόλιζαν την ψυχή του μικρού στο ανάστημα αλλά μεγάλου στη γενναιότητα και τον ηρωισμό Κων. Κανάρη άφησαν σίγουρα τα σημάδια τους στις ζωές όλων όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Η γιορτή ξεκίνησε με εισήγηση από τον θεολόγο κ. Δημήτριο Κεχαγιά που είχε την γενικότερη επιμέλεια της εκδήλωσης ενώ η χορωδία των φοιτητριών υπό τη διεύθυνση της κ. Ρεγγίνας Αραβαντινού απέδωσε υπέροχα σχετικά τραγούδια.

Το επισφράγισμα της εορτής έκαναν ο π. Σωτήριος Τσάφος και ο π. Μάρκος Τζανακάκης τονίζοντας τη σημασία της επετείου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτό το έργο ήταν σε σκηνοθεσία του κ. Χαλκιόπουλου Ν.

Τέλος, η παράσταση ανέβηκε και στις γειτονικές πόλεις του Αιγίου και του Πύργου με μεγάλη επιτυχία ενώ προγραμματίζεται να παιχτεί και στην Λευκάδα καθώς και να κυκλοφορήσει σύντομα σε dvd.











































8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική παράσταση. Ευχαριστούμε πολύ.... συνεχίστε να γράφετε ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Ενθουσιάστηκα. Παρακολουθώ τριάντα χρόνια τα θεατρικά σας. Είναι μέγιστη προσφορά στην διατήρηση της μνήμης, της ιστορίας.
Ευχαριστούμε τον κ. Ν. Χαλκιόπουλο που συνεχίζει στις επάλξεις να στέκεται ορθός.

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρά, μπράβο στα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Ήταν φοβερή η γιορτή. Συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο. Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα του αύριο...

Ανώνυμος είπε...

θερμά συγχαρητήρια. Άψογη όλη η εορτή. Επίσης, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει η όρεξη απ' τους υπευθύνους και τα παιδιά να μεταβαίνουν και σε άλλες πόλεις να παρουσιάζουν τέτοια υπέροχα θεατρικά.
Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι ανακυκλώνονται (κάθε 10-15 περίπου χρόνια) τα ίδια θέματα. Νομίζω ότι θα μπορούσαν να βρεθούν κι άλλα σενάρια.

Ανώνυμος είπε...

ο μοχθος και η δουλεια αυτων των παιδιων ξεπερναει καθε προσδοκια..το μονο που εχω να παω ειναι ενα πολυ μεγαλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ....αξιζετε ολα τα συγχαρητηρια του κοσμου..η παράσταση σας ήταν συγκινιτική...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! :)

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ..!

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο θέμα είχε να παιχτεί από το 1992..δεν ανακλυκλωνονται τόσο συχνά όσο λέτε..