19/6/16

Η ΑΓΚΥΡΑ ετοιμάζεται...

Αγαπητοί φίλοι,

οι ετοιμασίες στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ προχωρούν... Ομάδες από κυρίες, φοιτήτριες και φοιτητές προσφέρουν τον κόπο τους στις καθαριότητες, στα βαψίματα, στην αποψίλωση, στην τακτοποίηση των οικίσκων. Ο Θεός να τους ευλογεί όλους!

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες 10 ημέρες προκειμένου η ΑΓΚΥΡΑ να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους όσους μείνουν εκεί και αυτό το καλοκαίρι.

Μην μείνεις θεατής, βοήθησε κι εσύ!

Η αγάπη σου για την κατασκήνωση και το έργο που επιτελείται εκεί, ας βρει τους τρόπους.





Όλα τα σπιτάκια βάφτηκαν με την εθελοντική προσφορά ομάδας τεσσάρων ατόμων...




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

¨οσα και να ήσαν τα άτομα, δεν είναι θέμα. Μπάβο τους. Ο Θεός να τους ευλογεί πλούσια στη ζωή τους και ταπεινά να προσφέρουν το καλύτερο, μόνο για τη δόξα Του. Αυτός είναι και ο μισθός τους. Τους ευχαριστούμε πού

Ανώνυμος είπε...

Όσα και να ήσαν τα άτομα, δεν είναι θέμα. Μπράβο τους. Ο Θεός να τους ευλογεί πλούσια στη ζωή τους και ταπεινά να προσφέρουν το καλύτερο, μόνο για τη δόξα Του. Αυτός είναι και ο μισθός τους. Τους ευχαριστούμε πολύ πολύ για ό,τι κάνουν. Αυτοί οι κόποι έχουν άλλη χαρά...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε το σεβαστό συμβούλιο της ΓΕΧΑ Πατρών αλλά και όλους τους συνεργάτες τους για την προσφορά στα παιδιά μας και την κοινωνία..

Ο πανάγαθος Θεός να σας έχει καλά και να σας ανταποδώσει τους κόπους σας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μπράβο . Και του χρόνου....να μαστε καλά να στέλνουμε τα παιδιά μας κατασκήνωση εκτιμούμε πολύ αυτή Τ προσπάθεια κάθε χρόνο συνεχίστε έτσι με Τ Βοήθεια τ Θεού

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε εσάς, αγαπητό συμβούλιο της ΓΕΧΑ, για τις άοκνες προσπάθειές σας και το ζήλο σας...!

Θεωρώ ότι η προσφορά σας είναι μοναδική και ξεχωριστή, καθώς εκτός των άλλων επωμίζεστε ευθύνες έναντι του κράτους και τις πολιτείας..

Και εμείς βέβαια οι ομαδάρχες προσφέρουμε ό,τι μπορούμε! Η δική σας όμως προσφορά έχει τεράστια ρίσκα και θυσίες και γι'αυτό σας ευχαριστούμε!

Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

25 άτομα πήγαμε το Σάββατο και τελειώσαμε τα χορτάρια. Και του χρόνου